Найсильніші вокалістки: як вживу співають Ані Лорак, Полякова та інші

У сучасному світі стати знаменитою співачкою можна не маючи особливого музичного таланту. За допомогою фонограми можна приховати будь-які недоліки у вокалі. Але залишаються ті співачки, які продовжують співати наживо і доводять своїм голосом до мурашок. Саме про них сьогодні і піде мова.

Ані Лорак

Ані Лорак вважається однією з найсильніших вокалісток на українській і російській сцені. Діапазон її голосу становить 4 октави.

Співачка категорично відмовляється від використання фонограми на своїх живих виступах. Вокал Кароліни завжди змушує глядачів забути про все і продовжувати слухати прекрасний і неповторний голос артистки.

Світлана Лобода

Світлана Лобода, не дивлячись на різну критику на свою адресу, на концертах вражає своїм живим виконанням.

Світлана має сильний і дзвінкий голос, яким володіє бездоганно. Лобода противник будь-яких фонограм на своїх виступах, тому завжди радує глядачів якісним вокалом. І навіть якщо пісні Світлани подобаються далеко не всім, то посперечатися з тим, що вона вміє добре і красиво співати, складно.

Поліна Гагаріна

Поліну Гагаріну називають найсильнішою вокалісткою сучасності. Вона з легкістю бере найвищі ноти і завжди співає тільки наживо.

Не дарма її відзначили як одну з найталановитіших співачок головного європейського музичного конкурсу “Євробачення”. До речі, за правилами, на конкурсі дозволено співати виключно наживо, тому обдурити суворе журі і прискіпливого глядача неможливо.

Надя Дорофєєва

Екс-учасниця гурту “Время и Стекло” завжди була окрасою колективу. І мова зараз йде не тільки про прекрасну зовнішність і спокусливу фігуру її солістки Наді Дорофєєвої, але і про прекрасний голос артистки.

Надя воліє радувати своїх слухачів живим виконанням і завжди грається з діапазоном свого голосу, демонструючи свій професіоналізм.

Оля Полякова

Олю Полякову називають однією з найскандальніших співачок української естради. Не дивно — артистка не соромиться виходити на сцену у відвертих нарядах, нерідко бере участь в різних скандалах, а тексти її пісень часто викликають питання.

Але тим не менш, навряд чи хтось сперечатиметься з тим, що Полякова — прекрасна вокалістка. Оля має академічну освіту і досвід у хорі та опері. Полякова з легкістю бере найвищі ноти і просто захоплює своїми вокальними даними.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.