Співак Монатік показав рідкісне фото дружини і дітей

Український співак Дмитро Монатік у своїх соціальних мережах практично не показує свою сім'ю — основний акцент він робить на творчому житті. Але все ж рідкісні знімки дружини і дітей шанувальникам побачити вдаєтсья.

Суддя вокального шоу “Голос країни” і популярний український співак Дмитро Монатік вражає своїх шанувальників енергійними шоу і концертами.

Він був учасником “Х-фактора”, де співак Серьога, який сидів в журі, сказав хлопцеві, що не бачить у нього великого майбутнього на сцені. Але Монатік вирішив довести зворотне — сьогодні артист збирає багатотисячні зали і є кумиром мільйонів. Крім того, його запрошують в якості експерта на різні музичні шоу і змагання.

Дмитру навіть вдається диктувати моду — його шапочка, надіта вище вух, стала справжнім трендом серед молоді.

Дмитрий Монатик на шоу "Голос"
Дмитро Монатік на шоу “Голос”

У житті запальний співак — скромний і люблячий батько і чоловік. Правда протягом всієї своєї кар’єри він ретельно приховував свою сім’ю.

Тільки в 2017 році він відкрив невелику завісу у своє особисте життя в одному з інтерв’ю. Дмитро одружений вже багато років на прекрасній дівчині Ірині. Разом вони виховують двох синів — Данила і Платона.

Дмитро Монатік з дружиною
Дмитро Монатік з дружиною

Колеги Монатика відзначають, що в реальності він дуже добрий і турботливий чоловік. Він щиро любить сім’ю, а дружина все ще надихає чоловіка на романтичні вчинки.

Проте співак досить рідко ділиться кадрами з сімейного життя, тому шанувальники мкють до них особливий інтерес.

Наприклад, на карантині дружина Ірина з синами відвідала мультистудію чоловіка, де Монатік займається творчістю. Відео візиту вона виклала на своїй сторінці в Instagram.

На знімку видно, що Данило і Платон одягнені в одному стилі з їхнім батьком. Під публікацією Ірина повідомила, що їхній тато дуже сумує за шаленим ритмом і улюбленою роботою.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.