Катерина Осадча чесно і емоційно розповіла, як живе останні 8 місяців: “Ліжко в зйомній квартирі”

Відома українська телеведуча Катя Осадча підняла в своєму блозі дуже актуальну для всіх тему зараз і розповіла про своє думки та життя в останні 8 місяців.

24 лютого 2022 року росія напала на Україну повномасштабною війною, що стало важким випробуванням для кожного українця і зірок шоу-бізнесу також. Знаменитості, що раніше активно вели свої блоги в Мережі, перший час майже не показували звичних моментів з життя, а тільки розповсюджували правду і намагалися допомогти тим, кому потрібна була допомога, але потім деякі з зірок повернулися до активного ведення сторінок, розбавляючи стрічку від воєнних новин.

Катерина Осадчая и Юрий Горбунов никогда не жаловались на отношения
Катерина Осадча чесно і емоційно розповіла, як живе останні 8 місяців

Телеведуча Катя Осадча, яка раніше була активною в Instagram, стала з’являтися там рідше і зізналася, що думає про те, що публікації зараз можуть бути дуже недоречними. Знаменитість не знає, як зараз в такий час говорити з аудиторією, тому що всім по різному погано і часто нестерпно:

Комусь не та кава в Варшаві, а в когось нема вже вісім місяців води в Миколаєві, хтось допомагає нонстоп, а хтось не має змоги підняти себе з відчаю, хтось мандрує, а хтось заряджає павербанк і збирає дітей на ніч в сховище, хтось жаліється на ліжко в зйомній квартирі на заході, а хтось спить з дітьми в лісосмузі під Нікополем, адже туди не добиває артилерія

, – поділилася Катерина.

Зірка подякувала своїм прихильникам, які досі залишаються з нею і підтримують всі її ініціативи.

Нагадаємо, Катя Осадча з перших днів війни допомагає українцям шукати зниклих родичів, об’єднавшись з командою 1+1. Її чоловік Юрій Горбунов в перервах між концертами по всій країні для українських захисників займається волонтерською діяльністю разом з громадською організацією “Спілка підприємців кіно та телеіндустрії”. Зіркове подружжя почуло перші вибухи 24 лютого рано вранці поряд зі своїм будинком, вони живуть під Києвом.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.