Знаменитості, що наважилися народити дитину після 35 років: Катерина Осадча, Василіса Фролова, Онука

Зазвичай жінки намагаються народити дітей до 35 років. Але деякі зірки насмілюються стати старородками й дарують коханим чоловікам малюків, наближаючись до не фертильного віку.

Катерина Осадча – в 38 років

Телеведуча вперше вийшла заміж у 18 років за депутата Олега Поліщука. Первісток Ілля народився за рік, але молодята невдовзі розлучилися. Довгий час Катря ростила сина сама, та все змінюється. У 34 роки Осадча вийшла заміж удруге за колегу, з яким працювала на каналі “1+1”. І відразу після весілля подарувала Юрію Горбунову синочка Івана.

Катя Осадча народила третю дитину в 38 років

 

Різниця між двома дітьми в Осадчої складає 14 років. Коли Іванку було 4 рочки, його мама завагітніла втретє і в серпні 2021 року народила ще одного малюка, якого назвали Данилом.

Василіса Фролова – в 43 роки

Телеведуча надзвичайно здивувала прихильників, коли в 2021 році показала свій чималий живіт. Зірка довго приховувала ім’я майбутнього батька своєї дитини. Та 7 березня всі дізналися правду, що татусем новонародженого Родіона став продюсер Дмитро Котеленець.

Василіса Фролова народила першу дитину в 43 роки

 

Первісток він лише для 43-річної породіллі, а у чоловіка вже є двоє старших дітлахів. Василіса давно мріяла стати мамою, та ніяк не могла завагітніти. А коли вже не сподівалася, сталося диво. Дмитро просто допомагав дівчині перевезти речі з однієї квартири на іншу. Ніхто й подумати не міг, що ця випадкова зустріч матиме такі тривалі наслідки.

Онука – в 35 років

Ната Жижченко перебуває у шлюбі з Євгеном Філатовим ще з 2008 року. Пара музикантів вважала, що діти їм ні до чого. Вони закохані у власну справу і вдоволені життям. Лідери гуртів ONUKA і MANEKEN навіть сповістили рідним, що вони належать до чайлд-фрі.

Онука народила першу дитину в 35 років

 

Невдовзі після цього Ната відчула, що під серцем зародилося нове життя. Робити нічого, довелося народжувати. Так, родина, що складалася з двох людей і собаки, у 2020 році поповнилася ще й немовлятком. Первістка назвали Сашком на честь дідуся породіллі.

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.