Знаменитості радіють осені, немов діти: Нікітюк прикрилася листочком, а Каменських видерлася на Потапа

Золота осінь – настільки прекрасна пора, що додає настрою і змушує робити трішечки безглузді вчинки. Ось і зірки, побачивши різнобарвний листопад, не стримували себе від радості.

Настя Каменських і Потап

Подружжя вже 5 років поспіль не співає дуетом, а займаються окремими проєктами. Ось і виходить, що бачаться не так часто, як хотілося б. Але якщо доля дарує зустріч, то відриваються на повну котушку.

У Потапа в одній руці Настя, а в іншій – палиця

Зірки під час прогулянки осіннім лісом вирішили пострибати й попустувати. А Потап настільки розійшовся, що навіть підхопив кохану дружину на руки.

Катя Осадча

Незмінна ведуча “Світського життя” вибралася на свіже повітрячко з середнім сином Іваном. Данило ще дуже маленький, щоб брати участь у таких активних забавах. А Ілля навчається за кордоном, тож бачиться з мамою і братиками дуже рідко.

Катя Осадча влаштувала для сина ванну з листя

Іванко ж залюбки занурюється разом із матусею в намети опалого листя. А зірка ні в чому не відстає від дитини.

Лілія Ребрик

Колишня гімнастка, що разом із чоловіком Андрієм Диким виховує двох донечок, пригадала гімнастичне минуле. Під час прогулянки золотим парком вона розігналася і підстрибнула настільки високо, як тільки дозволяє розтяжка.

Стрибунка Лілія Ребрик

Дівчатка, що залишилися за кадром, невдовзі приєднаються до зіркової матусі. Можливо, й татусь не зможе стриматися й виконає осінній бальний танок.

Леся Нікітюк

Найбільш креативною виявилася телеведуча і гумористка. Вона вирішила замість вбрання використати фігурний золотавий листочок, який щойно зірвався з гілки і відбув в останній політ.

Осінній прикид від Лесі Нікітюк

Шкода, що жовтий лист перекрив усі принади знаменитої особистості. Хотілося б побачити трішки більше відвертості.

Маша Єфросиніна

Перервати прогулянку і повернутися додому з Маріїнського парку гарної осінньої днини неможливо. От і телеведуча з 8-річним синочком Сашком ніяк не наважиться зайнятися справами.

Маша Єфросиніна з сином Сашком милуються осінньою галявиною

Сидять собі на листячку і насолоджуються останніми теплими днями перед початком зими.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.