Учасниці “Холостяка-12” масово виїхали до Америки: чи зустрінуть там дівчата Алекса Топольского?

Глядачам демонструють випуски 12 сезону шоу "Холостяк" зараз, але знімання відбувалися 9 місяців тому. За цей час у житті учасниць відбулося чимало змін. Відразу кілька дівчат нині перебувають у США. Невже перемістилися ближченько до Алекса Топольського?

Настя, одеситка

Настя перебуває в Беверлі-Гіллз

Дівчина займається нутриціологією. Вперше Настя народила дитину в 16 років. Зараз у неї вже двійко діточок. У Беверлі-Гіллз красуня потрапила в березні, перейшовши кордон із Мексикою разом із батьками. За візою дівчина зверталася 4 рази, але ні студентську, ні туристичну їй не дали. Втрапити на навчання до NYFA теж не вийшло. До того ж мешканка Одеси скаржиться, що відстань убила її кохання.

Саша, харків’янка

Саша перебуває в Нью-Йорку

Саме ця учасниця шоу заволоділа увагою холостяка, влаштувавши різноколірне багаття. Вже в березні Олександра почала викладати в мережу світлини з Каліфорнії. В Америку втрапила через мексиканську Тіхуану. Нині струнка красуня перебуває в Нью-Йорку, хоча з постійним місцем проживання поки ще не визначилася. Оскільки у візі дівчині двічі відмовили, вона отримала на кордоні пароль, за яким може перебувати в країні. За цей час Саша збирається оформити посвідку на проживання.

Марина, харків’янка

Марина опинилася в Лос-Анджелесі

Від декольте б’юті-косметологині у золотавій сукні Топольський довго не міг відвести погляду. Марина заякорилася в Лос-Анджелесі, де має чимало друзів. Виявляється, і тут багато охочих робити ін’єкції для краси. Переїжджати до Америки телезірка не збиралася, але змусив вдатися до такого кроку страх за життя.

Вікторія, киянка

Вікторія тимчасово перебуває в Маямі

Екскохана Тараса Цимбалюка опинилася в Штатах ще до того, як почали знімати “Холостяка”. У січні перед війною актриса приїхала в Україну. Згодом довелося повернутися назад у Маямі. Дівчина не збирається надовго затримуватися за океаном. Має намір згодом приїхати на батьківщину і залишитися в Києві назавжди.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.