“Говорив речі, які травмували”: Анастасія Кузьміцька з “Холостяка-12” розповіла про пекельні умови зйомок шоу

Анастасія Кузьміцька, яка вибула з нового сезону реаліті-шоу про кохання, розповіла про не дуже райдужні умови знімання в проєкті. Дівчина розказала про відсутність сну, великі штрафи та погане ставлення Алекса Топольського

Анастасія Кузьміцька стала учасницею нового сезону реаліті-шоу “Холостяк”. Дівчина покинула телепроєкт вже в другому випуску, втім не розгубилась та вирішила розповісти про буквально “пекельні” умови знімання в телепроєкті.

Так, за словами Кузьміцької, всі учасниці недосипали, мусили підписувати контракт з жахливими умовами, а сам Алекс Топольський подекуди зневажливо ставився до учасниць. Крім того, Анастасія Кузьміцька кинула камінь і в город Григорія Решетника, втім більш детально про причини свого невдоволення поведінкою ведучого проєкту дівчина не розповіла.

Анастасія Кузьміцька про умови знімання в телепроєкті

Після виходу другого випуску “Холостяка” в ефір учасниця, яка вибула в цьому епізоді, опублікувала на особистій сторінці деталі пекельних умов знімання в шоу. Так, за словами Анастасії Кузьміцької, їх з дівчатами змушували говорити образливі речі одне про одного, вони були вимушені довго працювати без сну.

Учасниця дванадцятого сезону “Холостяка” вирішила розповісти правду про умови, в яких вона змушена була працювати та жити деякий час

Ох, як багато мені є, про що розповісти. Мені потрібен час, аби зібратись з думками та розповісти все так, як це насправді відбувалось. Монтаж і дубляж – це чарівна штука, саме так вони грамотно показували те, що задумали

– зізналась учасниця дванадцятого сезону “Холостяка”.

Анастасія Кузьміцька тезисно розповіла про те, що їй та іншим дівчатам довелось пережити на зніманні телепроєкту. За зізнанням дівчини, поганим було ставлення і Алекса Топольського, і Григорія Решетника. Крім того, Кузьміцька висловилась про психолога реаліті-шоу “Холостяк”, яка спершу робила так, аби дівчата їй довірились, а після – “зливала” інформацію Топольському та редакторам, аби ті “вибудовували” сюжет шоу.

Усі учасниці підписували суворий контракт, згідно з яким ми не мали права ні на що до 9 липня 2022 року. Були штрафи 50-100 тисяч гривень й немає можливості йти на співпрацю з ніяким іншим каналом. Прописано було все, до дрібних деталей

– підсумувала дівчина.

Анастасія Кузьміцька відверто про знімання телепроєкту “Холостяк”

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.