Святослав Вакарчук вийшов на одну сцену з донькою Костянтина Меладзе і заспівав дуетом: “Тато допоміг” (Відео)

Лія Меладзе, дочка російського композитора і продюсера Костянтина Меладзе, заспівала пісню "Океан Ельзи" на сцені "Голосу країни-12" разом зі Святославом Вакарчуком.

Костянтин Меладзе до того як одружитися з Вірою Брежнєвою мав іншу сім’ю з трьома дітьми. Середня дочка композитора Лія Меладзе отримала від батька музичний талант і почала кар’єру співачки з того, що спробувала пройти кастинг в шоу “Голос країни” і їй вдалося приєднатися до команди Наді Дорофєєвої в 12 сезоні.

Дівчина хотіла довести собі самій, що її голос чогось вартий і не хотіла, щоб її почав продюсувати авторитетний батько, тому вибрала такий самостійний шлях.

Святослав Вакарчук вийшов на одну сцену з донькою Костянтина Меладзе і заспівав дуетом
Святослав Вакарчук вийшов на одну сцену з донькою Костянтина Меладзе і заспівав дуетом

В новому випуску на нокаутах Лія вийшла на сцену з піснею групи “Океан Ельзи” – “На небі”, з оранжуванням якої їй допомагав Костянтин Шотович:

Я сказала тату, що хочу, щоб після була такою, ніби я сиджу на хмарці

, – прокоментувала Лія.

Виступ дуже сподобався всім тренерам проекту, а після того, як Лія завершила свій виступ колеги попросили Святослава Вакарчука заспівати з нею дуетом.

Їх дует неоднозначно сприйняли користувачі Мережі. В коментарях багато хто у захваті від таланту Лії, а інші вважають, що судді навмисно тягнуть її далі як дочку відомого продюсера:

  • “Чарівне виконання, браво”;
  • “І я був на небі, доки вона співала”;
  • “Прізвище гучне це одне, а те що вона реально круто співає це інше”;
  • “Краще ніж Брежнєва це точно”;
  • “Нічого особливого. Тягнуть. Багато талановитих вже не в “Голосі”, а тут – звичайно.
  • “Тато допоміг з аранжуванням зовсім не складної для співу української пісні, звучало приємненько, а що дійсно вразило, так це вуха”;
  • “Не знаю… Нічого особливого… Скільки повикидали талановитих, класних, крутих, дійсно достойних учасників, котрі заслуговували хоча б на той “другий шанс”. Але парочка “народних тренерів” віддала його доньці Меладзе, яка має чудову можливість і без “Голосу” вибратися на сцену, а потім сиділи невдоволені йойкали: як це так, як Надя/Славко могла/міг викинути того чи іншого учасника?”;
  • “Той момент, коли папа не лише шоу, а і коменти всі купив. Люди, ну це жесть. Ви бачили взагалі очі Вакарчука, коли його змусили з нею співати”.
Глядачі Голосу країни обурені виступом доньки Меладзе
Глядачі Голосу країни обурені виступом доньки Меладзе

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.