Катерина Осадча показала, як носити наймоднішу куртку-сорочку: стала трендом осені 2022 (ФОТО)

Відома українська телеведуча в новому дописі в Інстаграмі показала, як правильно комбінувати речі з осіннім трендом 2022 року. Катя Осадча вразила модним образом

Українська телеведуча Катерина Осадча сьогодні поділилась зі своїми підписниками поточним настроєм. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість філософськи розмірковувала про події, які відбуваються в житті кожного українця. Крім того, Катерина Осадча показала, як правильно одягати та носити цьогорічний тренд – куртку-сорочку.

Знаменитість показала новий осінній тренд

Катерина Осадча поділилась зі своїми шанувальниками осінньою фотографією. На фоні жовтогарячого листя, як щойно впало з дерев, знаменитість буквально сховалась в оверсайз куртці-сорчці. Катя Осадча сховала руки у великі рукава трендового елементу гардеробу та показала, як правильно носити такі речі восени – з однотонними штанами та простим взуттям.

Катерина Осадча в трендовій куртці
Катерина Осадча в трендовій куртці

Катерина Осадча про свій моральний стан

У новому дописі українська телеведуча розповіла про те, що останнім часом люди припинили дивуватись, коли бачать в чоловічих очах сльози. Катерина Осадча зазначила, що нарешті людям вдалось позбутись стереотипу про те, що чоловіки не плачуть, адже в таких важких умовах сльози – єдиний спосіб висловити свої почуття та допомогти собі не зірватись.

Наші очі – це такий маячок внутрішнього надлому, ми вдивляємося в очі одне одного, аби не ранити, іноді, не продовжувати історію, або просто змінити тему і не дозволити сльозам покотитися

– розмірковує на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість.

Крім того, зазначила Катерина Осадча, сьогодні кожен навчився плакати так, аби не викликати в інших почуття жалості. Знаменитість зазначила, що в кожного очі часто наповнюються сльозами, втім таке явище не спричинене бажанням, аби людину “пожаліли”.

У коментарях до нового допису Катерини Осадчої шанувальники та підписники зірки залишили чимало відвертих зізнань та теплих слів:

  • “Нехай буде більше сліз радощів! Ми наплакались вже всі вдосталь”;
  • “Просто очі іноді наповнюються сльозами… Як точно сказано, Катя”;
  • “Катерино, ви все точно написали! Думаю, більшість з нас так відчувають. А ще, кожному з нас треба трошки тепла, підтримки і обіймів… Обіймаю всіх, кому це необхідно… і все буде Україна!”;

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.