Обтягнула форми шкірою і засліпила всіх: дружина Винника Таюне показала, чим зачепила головного красеня країни

48-річна бек-вокалістка Олега Винника і його ймовірна дружина Таюне вражає публіку своєю красою і моложавим виглядом. Наряди співачки на світських заходах викликають справжній фурор у публіки.

Таїсія Сватко, яка знайома публіці під псевдонімом Таюне, не просто бек-вокалістка головного вовка країни Олега Винника, а і його дружина. І хоча зіркова пара приховує стосунки від публіки, прихильники артиста вже давно знають, що Винник і Таюне одружилися ще в студентські роки. Про це журналістам розповіли односельчани співака, які на свої очі бачили, як розвивалися стосунки Олега і Таїсії.

Дружина Винника Таюне показала, чим зачепила головного красеня країни

Саме тому за Таюне спостерігають не менше прихильників ніж за Олегом Винником. Фанати ніжно називають артистку “квіткою Таюне”. Це і не дивно, адже дружина Винника виглядає розкішно. Таїсії вже 48 років, однак вона виглядає набагато молодше свого віку. Дружина Винника має розкішну фігуру і миловидне обличчя на якому зовсім немає зморшок.

Крім того, Таюне підбирає для себе молодіжний одяг, який вдало підкреслює її достоїнства. Артистка полюбляє короткі спідниці та глибоке декольте. Втім, з такою фігурою вона може собі це дозволити.

Один з найсміливіших образів Таюне, в яких вона з’являлася на світському заході – шкіряний комбінезон і туфлі на шпильці.

Дружина Винника Таюне показала, чим зачепила головного красеня країни
Дружина Винника Таюне показала, чим зачепила головного красеня країни

У такому вбрані дружина Винника з’явилася на червоній доріжці і викликала справжній фурор у публіки. Таюне була одягнена в шкіряний комбінезон з довгими рукавами та застібкою, яку вона злегка відкрила, щоб підкреслити зону декольте. Співачка підкреслила талію широким ременем з масивною пряжкою. Образ доповнили туфлі-човники на шпильці та зачіска з пишними локонами.

Прихильники Таюне залишились в захваті від її образу і записипали компліментами під фотографією у соціальній мережі.

Ось, що написали фоловери:

  • “Не фігурка,а найкращий витвір природи!”;
  • “Фігурка вогонь”;
  • “Красуня Таюне”;
  • “Красунечка,  фігурка точена.”
  • “Яка ж ви гарна!”.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.