48-річна екс-дружина Кличка влаштувала сміливу фотосесію і показала, що він втратив: колишніх моделей не буває

Замолоду Наталія Єгорова була моделлю. Потім було заміжжя з Володимиром Кличком, народження і виховання трьох дітей. Тепер, коли подружжя розлучилося, а діти виросли, можна пригадати минулу майстерність.

Фотосесію колишня дружина мера Києва влаштувала у Греції, куди поїхала, щоб побути на самоті і поміркувати про майбутнє. Чи вдягнула жінка білизну, незрозуміло, бо прикрилася білою мереживною накидкою. А от плечі і стрункі ніжки показала у всій красі. Все це приправлене широкою радісною посмішкою.

На фото колишня Кличка виглядає щасливою

Складається враження, що Єгорова зовсім не сумує за минулим і з задоволенням позує перед камерою фотомиткині Viviane Bier.

Історія кохання Єгорової і Кличка

Напевно, Наталя саме так посміхалася 26 років тому, коли боксер побачив дівчину на подіумі і закохався. Він став часто навідуватися на покази, а модель бачила цього велетня в першому ряду, але прізвище Кличко їй тоді нічого не говорило.

Тим часом Віталій проявляв наполегливість, передаючи за лаштунки квіти і цукерки для Єгорової. Врешті вони познайомилися і стали зустрічатися. Освідчення в коханні спортсмен зробив на Мості закоханих. Він дарував коханій троянди цілими відрами. А ще привозив із поїздок різноманітних Міккі-Маусів.

Кличко дуже гарно упадав перед Наталією

Розписалися вони поспіхом у київському РАЦСі, після чого Кличко рвонув в аеропорт, бо мав летіти з братом до Німеччини. Наталія мріяла про гучне весілля, довгу білу сукню, фату, але нічого такого в її житті не трапилося. Вона гадала, що колись таки вдіне вельон, який за нею нестиме донька.

Чутки про розлад у зірковій родині, що виховувала трьох діточок, ходили давно. Подейкували, що Віталій продовжує цікавитися дівчатами модельної зовнішності, та і в Київраді в нього начебто є коханка. Люди помічали, що живуть чоловік і дружина в різних країнах. Урешті в липні Віталій Кличко розповів, що вони з Наталею розлучилися. Жінка підтвердила ці слова, повернула собі прізвище Єгорова, і відкрила нову сторінку свого життя.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.