Ведуча Вася Фролова з висоти ОАЕ висміяла дружину краша Арестовича: “Я люблю спати і плакати”

Василіса Фролова нещодавно поглузувала з дружини Олексія Арестовича Анастасії. На особистій сторінці в соцмережі Інстаграм зірка вказала на всі недоліки жінки

Відома українська телеведуча, модель та акторка окрім безперечного таланту в професійній діяльності, має непогане почуття гумору. Цього разу свій хист знаменитість продемонструвала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Переглянувши інтерв’ю Анни Олицької з Анастасією Арестович, Вася Фролова вказала на декілька недоліків дружини “краша”.

Василіса Фролова висміяла Анастасію Арестович

Нещодавно Анна Олицька опублікувала перше інтерв’ю з дружиною Олексія Арестовича. Анастасія в ефірі відповіла на чимало цікавих запитань, втім публіка звернула увагу на манеру спілкування знаменитості. Так, багатьом здалось, що Анастасія Арестович була беземоційною та “прісною”. Підписники Анни Олицької вказали на це в коментарях до інтерв’ю, а Василіса Фролова вирішила потішити своїх підписників у Інстаграмі власною пародією на дружину Арестовича.

Українська телеведуча Василіса Фролова висміяла дружину Олексія Арестовича на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм
Українська телеведуча Василіса Фролова висміяла дружину Олексія Арестовича на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм

Так, Вася Фролова опублікувала відео, в якому дуже монотонним голосом та з розгубленим зовнішнім виглядом повільно промовляє наступні слова, поки на телевізорі, що висить на фоні, триває інтерв’ю Анастасії Арестович:

Я дуже оптимістична людина. Живу насиченим життям. Я можу говорити українською, ми взагалі говоримо на половину українською. Я не цікавлюсь політикою. Коли не виходить Фейгін, мені пишуть чоловіки: “Що трапилось?”

Відома телеведуча та акторка Фролова додала, що їй довелось дивитись інтерв'ю на прискоренні
Відома телеведуча та акторка Фролова додала, що їй довелось дивитись інтерв’ю на прискоренні

Василіса Фролова переказала у комічному та дещо скороченому варіанті приблизні відповіді, які Анастасія Арестович давала в ході інтерв’ю для Анни Олицької. Крім того, зазначила артистка в наступній Інстаграм-історії, після перегляду нового відео на каналі журналістки вона повірила в те, що гіпноз насправді існує та навіть діє.

А ще, я дуже люблю спати і плакати. Забула додати: це інтерв’ю я дивилась на прискоренні й тепер я точно вірю в гіпноз

– зазначила таким самим монотонним комічним голосом Василіса Фролова.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.