Синельников, Сенцов, Девізоров та інші зірки, які зіграли весілля у 2022 році: життя триває, кохання перемагає

Сила кохання настільки потужна, що здатна перемогти будь-які життєві обставини. От і відомі українські чоловіки ще раз довели цю тезу, зігравши весілля під час війни. Любов непереможна.

Євген Синельников і Наталія Кліпа

Кохання ведучого «Орла і решки» і продюсерки Badoevteam пройшло тяжке випробування Бучею. Саме там перебували закохані під час наступу росіян у лютому, переховуючись у підвалі будинку. Частина будівлі постраждала внаслідок влучання снаряда, але в серпні пара вирішила відгуляти весілля саме в цьому знаковому для них місці.

Синельников і Кліпа зіграли весілля в напівзруйнованому будинку в Бучі

Пропозицію руки і серця Синельников також робив під ворожими обстрілами в Гостомелі, адже боявся що іншого шансу сказати про свої почуття може й не видатися. Це не перші шлюби мандрівника і напарниці Алана Бадоєва. У Жені є син від іншого шлюбу. У Наталки аж двоє дітей.

Максим Девізоров та Світлана Гордієнко

У травні закохані актори побралися. Заради розпису Максима відпустили з військової частини на Донеччині, де він служить, всього на одну добу. Голубки зустрілися в Дніпрі після 2 місяців розлуки. Звісно, хотілося, щоб була гучна вечірка в присутності батьків, родичів і друзів.

Девізоров і Гордієнко розписалися в Дніпрі, а весілля зіграють пізніше

Але поки що змогли тільки розписатися у присутності свідків і посидіти в ресторані, а гуляти весілля будуть вже після перемоги. Наречена вбралася у білу сукню, а зірка серіалу “Перші ластівки” не став знімати військову форму.

Олег Сенцов та Вероніка Вельч

Всі ми пам’ятаємо, як повертався з російського ув’язнення режисер Олег Сенцов разом з іншими бранцями кремля. Він же тоді переживав тільки з однієї причини – а раптом камера зніме його ззаду, і всі побачать штани, що розлізлися по швах просто на м’якому місці. Тканина не витримала довгого зберігання у вологих казематах.

Сенцов і Кліпа одружилися

Тоді знаменитість зустрічала лише донька, а дружини поряд не було. Виявляється, Сенцов був самотній. Тепер ситуація кардинально змінилася. Він зустрів свою долю – адвокатку Вероніку Вельч. От тільки коханням-зітханням знову завадили росіяни. Чоловік змушений був йти на війну. Та коли на початку липня Олег приїхав на 2 дні у відпустку, закохані відразу ж узаконили свої стосунки.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.