Левко Дурко відкрив таємницю зникнення першої дружини Бебешка: “Сестричка Віка пристосувалася”

Старший брат Володимира Бебешка, якого українці краще знають під псевдонімом Левко Дурко, як з'ясувалося, продовжує спілкуватися з першою дружиною композитора. Чоловік розповів, як нині почувається Сестричка Віка.

Колись рокерка Вікторія Врадій була доволі популярна в музичних колах. Виступала під сценічним іменем Сестричка Віка і мала чоловіка Володимира Бебешка. В 90-их роках, коли у країні настав справжній безлад, пара вирішила перебратися за океан. Зібрали валізи і відбули в США. Про це Левко Дурко розповів у інтерв’ю Rostyslove Production.

Володимир не зміг пристосуватися до умов життя в Америці й згодом повернувся в Україну, а дружина вирішила залишитися і спробувати прижитися в чужій країні. Так зірковий шлюб розпався.

Як живеться Сестричці Віці в Америці

Бебешко-молодший не підтримував стосунків з колишньою дружиною і не цікавився її американським життям. А Леонтій Бебешко мав номер телефону невістки. Тож вряди-годи вони спілкувалися. Такої слави, як в Україні, Віці, звісно, не вдалося досягнути. На батьківщині вона стала лауреатом “Червоної рути”, а там могла розраховувати виключно на співи у ресторанах. Та повертатися назад зірка не поспішала.

Так Сестра Віка виглядала під час заміжжя з Володимиром Бебешком

Одного разу Левко несподівано зустрівся з Вікою в Україні. Жіночка приїжджала на гостини до родичів. Їй вік нині перевалив за 60-річну позначку. Вона мешкає у соціальному гуртожитку. Кімнатка невелика, але Врадій ще й собачку тримає. Живе на пенсійні відрахування, які складають десь 800 доларів.

Брати-веселуни Бебешки

Володимир з ексдружиною не хоче мати нічого спільного, а от зі старшим братом спілкується залюбки. Улітку Бебешко-молодший приїжджав на Львівщину відвідати родича і зробив на пам’ять цю світлину. Левку Дурку минуло вже 73 роки, тоді як його молодшому брату всього 66. Чимала різниця у віці.

Популярне

Схожі статті

Має сина від першого шлюбу й грала у “Папіку 2”: що відомо про дружину Станіслава Боклана Наталію Кленіну

Вже 38 років поспіль поряд зі Станіславом Бокланом перебуває жінка, яку всі ми бачили на екрані. На рахунку Наталії Кленіної понад 8 десятків ролей у кіно та незліченна кількість у театрі.

Котлети як у бабусі: соковиті всередині та з хрумкою скоринкою ззовні – готую 3 дні на тиждень на вечерю

Якщо є котлети й борщ, домашні голодними не залишаться. Сьогодні акцентуватимемо увагу саме на котлетах. Адже для виробів із фаршу важливо, щоб вони вийшли з хрумкою скоринкою.

Одноповерхова дерев’яна будівля з терасою: як виглядає будинок багатодітного футболіста Андрія Пятова

Багаторічний воротар донецького "Шахтаря" Андрій Пятов за довгу футбольну кар'єру, звісно, заробив чимало грошей. Отже, може собі дозволити мати будинок власної мрії.