38-річна Слава Камінська сумує за минулим: сварки з НеАнгелом Вікою, розрив із продюсером Юрієм Нікітіним

Після розпаду гурту НеАнгели його учасниці Слава Камінська і Віка Сміюха довго публічно з'ясовували стосунки, звинувачуючи одна одну в усіх смертних гріхах. Тим дивніше було почути від Слави всього через рік зізнання зі словами суму за партнеркою по дуету.

15 років на небосхилі українського шоубізу упевнено тримався гурт НеАнгели з незмінним дуетом у складі одеситки Слави Камінської і харків’янки Вікторії Сміюхи. Дівчата володіли настільки низькими голосами, що частенько їхні контральто сприймали за чоловічий спів.

За цей час було записано чимало пісень, видано десятки кліпів і створено кілька альбомів. У 2021-му раптово надійшла новина про розпад дуету. Буцімто дівчата ідуть у сольне плавання без участі продюсера Юрія Нікітіна.

Відтоді почалося найцікавіше.  Всі приховані образи, що до якоїсь пори тримали в собі, Слава і Віка вихлюпнули назовні, влаштувавши привселюдну сварку. Все почалося з того, що Віка на камеру розрізала торт із зображенням гурту і таким чином попрощалася з НеАнгелами.

Ніхто й не здогадувався, скільки образ затаїли одна на одну учасниці гурту НеАнгели

Подібна поведінка неабияк розлютила Камінську. Вона сказала, що гумором тут і не пахне, звинувативши колишню колегу в приниженні всієї команди. Відтоді дівчата довгий час обмінювалися взаємними звинуваченнями, пригадуючи образи і навіть бійки, які їм довелося пережити за півтора десятка років.

За рік усе змінилося

Скандал довго не вщухав. Тим дивніше було почути за рік від Слави подібні слова, сказані в інтерв’ю для “Музвару”:

“Я іноді дуже сумую за нею. І вийшла б із нею на сцену…”

Всього за рік Камінська передивилася свої погляди і дійшла висновку, що час, проведений в НеАнгелах, був найкращим. Звісно, раніше всі організаційні питання брав на себе Юрій Нікітін. Дівчатам залишалося лише виходити на сцену, співати і збирати квіти.

А залишившись без продюсера, співачка тепер має самостійно домовлятися про концерти і їх забезпечення.

“Десь шкодую, що я з Юрою тоді не порозумілася”, – відверто зізналася Слава Камінська.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.