Тричі одружені Арестовичі відверто розповіли про деталі сумісного життя: “Це доля”

Олексій і Анастасія Арестовичі живуть у шлюбі 7 років і виховують 6-річного Сашка. Подробиці родинних стосунків вони розповіли почергово.

Подружжя Арестовичів дало спільне інтерв’ю Ютуб-каналу «Ходят слухи». Глава родини пригадав дитинство, а його третя дружина більше говорила про теперішнє життя родини.

Що розповів Арестович

Його тато був військовим. Тож хлопчик народився високо в горах Грузії. Хмари він завжди бачив знизу. Тож коли в 3 рочки опинився в Телаві, дуже здивувався, що вони бувають згори. Старший брат і сестра, а також Олексій, практично не розмовляли російською, бо відвідували грузинський дитсадок, тож мамі доводилося питати в сусідів, що кажуть діти грузинською.

Арестович пригадав багато дечого з минулого

 

Згодом родина поїхала до НДР. Коли повернулися до Києва, Арестович збирався йти служити в армію, але татусь порадив здобути військову спеціальність і стати офіцером. Тоді він вступив до Одеського військового училища. Нині батьки-пенсіонери, брат і сестра з родинами мешкають у Києві.

Що розповіла дружина

Анастасія – людина скромна і не любить спілкуватися, але для Раміни Есхакзай зробила виключення. Дівчина прийшла на заняття в авторську школу Арестовича, де і познайомилася з Олексієм. Відразу стало зрозуміло, що стосунки будуть розвиватися. Обоє вступили в шлюб утретє, вже маючи дітей. Побралася пара 2015 року. Згодом народився спільний хлопчик.

Олексій Арестович подає сину Сашку знаки з прямого ефіру

Сашко рідко спілкується з татком, через його надмірну завантаженість роботою. Зазвичай це відбувається зранку. Ввечері маля засинає під розмови тата з Фейгіним. Вони з мамою пишуть в прямий ефір повідомлення, щоб татусь подав знак, і той підморгує спеціально для сина. А у вихідні Олексій влаштовує для родини різні розважальні заходи. Вдома про політику і війну майже не говорять.

Популярне

Схожі статті

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?