Леся Нікітюк збирається з’явитися у третій “Холостячці”. Ким буде – головною учасницею чи ведучою?

Після виходу першого сезону "Холостячки" з Ксенією Мішиною, багато хто мріяв побачити в другій частині Лесю Нікітюк, але головною героїнею стала Злата Огнєвіч. Тепер у шанувальників ведучої з'явилися шанси на участь улюблениці в 3 сезоні шоу.

Леся Нікітюк відрізняється від зіркових колег специфічним гумором і вмінням імпровізувати на ходу. Тому було б дуже цікаво побачити зірку в оточенні великої кількості кавалерів, що борються за її прихильність. Тут блондинка почуватиметься у своїй стихії, тож зробить шоу “Холостячка” своєрідним і неповторним.

Невже Леся Нікітюк стане “Холостячкою” у 3 сезоні?

Поки що стати головними героїнями пощастило актрисі Ксенії Мішиній і співачці Златі Огнєвіч. Жодна з них не знайшла собі пару в проєкті. Напевно, настала черга дати шанс телеведучій. Можливо, вона спроможеться врешті розпрощатися зі статусом самітниці.

Леся відкрила завісу таємниці

Прихильники давно натякають знаменитості, що час з’явитися в 3 сезоні. Але ходять настійливі чутки, що Леся запросила надміру високий гонорар, тому і не дійшла згоди з продюсерами реаліті-шоу. Нікітюк у звичній їй манері відкинула подібні звинувачення:

“Як же так, яка я скотина, назвала такий гонорар – 200 гривень в день. Це сумашедші гроші…”

А далі дівчина натякнула фанам, що дуже скоро таки з’явиться у “Холостячці”. Зважаючи, на розмовний жанр, в якому працює Нікітюк, дехто висловив припущення, що Леся стане ведучою телепроєкту. Та хіба ж Григорій Решетник поступиться своїм місцем?! Тому залишається виключно роль головної героїні.

Досвід спілкування з представниками сильної статі у Лесі вже напрацьований. Вона брала участь у програмі “Навколо М”. У 2016 році їздила по різних країнах у пошуках нареченого і знайомилася з національними традиціями стосунків між чоловіками і жінками. Знайти корінних французів у Франції виявилося доволі складно, а у Грузії чоловіки з пересторогою ставилися до ініціативи знайомства з боку дівчини.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.