Притула закрутив службовий роман, що призвів до розлучення: подробиці стосунків ведучого з Катериною Сопельник

Сергій Притула – публічна особистість і часто світиться в ефірі. А от про його особисте життя широкому загалу відомо дуже мало. Не всі знають, що гуморист і волонтер має другу родину і є багатодітним батьком.

Сергій Притула познайомився з Катериною Сопельник на “Новому каналі”, де працював телеведучим, а дівчина була продюсеркою. Спочатку їх об’єднували виключно робочі стосунки, та коли в родині зірки з’явилися негаразди, чоловік зблизився з білявкою. Згодом Катерина перейшла працювати у шоу «Вар’яти», щоб бути ближче до коханого.

Друге весілля Сергія Притули з Катериною

Вони приховували стосунки від широкого загалу і навіть весілля зіграли тайкома. На урочистій церемонії у Львові були присутні виключно колеги по проєкту і близькі друзі. За два роки, у 2017-му, на світ з’явилася донечка Соломія. Наприкінці травня 2021 року родина поповнилася ще однією дівчинкою, яку назвали Стефанією.

Допоки дружина з дітьми перебуває на Західній Україні, глава родини у Києві займається важливою справою. Благодійний фонд Притули збирає мільйони гривень на підтримку ЗСУ і купує обладнання для потреб армії, що коштує дуже дорого.

Чому не склалося з Юлією

Першою дружиною Притули була Юлія Андрійчук. Вона народила сина Дмитрика. Пара часто сварилася, тож в якийсь момент стало зрозуміло – нормальні стосунки відновити не вдасться. Було прийнято спільне рішення розлучитися. У цей момент труднощів у сімейному житті у Сергія почався роман із Катериною.

Сергій Притула з першою дружиною Юлією

Можливо, якби він більше часу приділяв родині, то вдалося б зберегти шлюб. Притула спав усього по 4 години на добу, але, навіть перебуваючи вдома, думав про роботу. Коли він одружувався з Катериною, Юлія вже була при надії – чекала на малятко від іншого чоловіка. Сергій придбав для неї з сином велику квартиру на 150 квадратів. Невдовзі жінка вийшла заміж. Тепер вони нормально спілкуються сім’ями.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.