Вова Дантес та Даша Кацуріна: історія кохання від дружби до розлучення з Дорофєєвою і Мішею Кацуріним

Володимир Дантес і Даша Кацуріна почали зустрічатися невдовзі після того як колишня дружина співака Надя Дорофєєва зійшлася з Мішею Кацуріним.

Новина про розлучення Наді Дорофєєвої і Вови Дантеса стала великим потрясінням для прихильників зірок. Вони були в шлюбі з 2015 року, зіграли красиве весілля з багатьма зірковими гостями, але в березні 2021 року вони заявили про своє розлучення. В парі не народилося дітей, хоча співачці постійно приписували вагітність, а у шлюбі Кацуріних з’явилося двоє дітей, з якими тепер няньчиться Дантес.

Володимир Дантес вперше розповів історію кохання з Дашею Кацуріною
Володимир Дантес вперше розповів історію кохання з Дашею Кацуріною

Історія кохання Дантеса і Кацуріної

Після того як Надя Дорофєєва і ресторатор підтвердили свій роман, частіше разом на фото почали з’являтися Вова і Даша Кацуріни, натякаючи на відносини. Підозри прихильників справдилися і вони дійсно почали зустрічатися, багато часу проводять разом та показують це в своїх Instagram-блогах.

Як виявилося, Даша закохалася у Дантеса, коли він втішав її після зради чоловіка і був поруч в дуже складний момент. Співак в інтерв’ю програмі «Життя Відомих Людей» зізнався, що дуже щасливий мати таку жінку поруч з собою:

У нас суперстосунки, вона неймовірна жінка і я радий, що вона в моєму житті

, – поділився Вова.

Історія кохання Вови Дантеса і Даші Кацуріної
Історія кохання Вови Дантеса і Даші Кацуріної

Він відмітив, що так відкрито демонструвати відносини з Дашею, як це було з Надею, не хоче, але і приховувати не буде. Також колишній чоловік Дорофєєвої легко знайшов спільну мову з дітьми Кацуріних:

Я їх дуже люблю, але я не дозволяю собі повністю віддатися їм емоційно, я повністю під владою одного і другого

Нагадаємо, у Даші та Михайла Кацуріних двоє спільних дітей – дочка Олександра і син Іван. Після розлучення батьків вони проводять час однаково і з мамою, і з татом, Дорофєєва також легко налагодила зв’язок з малюками.

Популярне

Схожі статті

Не Камалія, а Наталя Вікторівна Шмаренкова: за псевдонімом співачки ховається звичайна українська жінка

Відома українська співачка Камалія насправді народилась із зовсім іншим іменем. Розповідаємо, як звали артистку при народженні та чому вона вирішила змінити власне ім'я.

Продавці вже ховають від мене капусту та горошок: готую цей ситний та корисний салат по 2 рази на день

Цей рецепт салату з капусти дуже простий, та поєднання інгредієнтів у ньому дуже вдале. Страва виходить соковитою, ситною і не позбавлена свіжості.

Заспівав у клубі з кросівкою на голові: репер Потап показав, як розважається у Німеччині з новою солісткою

Все частіше український репер Олексій Потапенко потрапляє в публічні скандали. Нещодавно Потап виступив перед публікую з кросівкою на голові, через що отримав гнівні коментарі від глядачів.