Донька Дмитра Малікова Стефанія обрала творчу професію: чим займається і чи передався дівчині татків талант?

Дмитру Малікову поталанило з донькою. Дівчина виросла розумницею і вже робить перші кроки в бізнесі.

На жаль, писати таку гарну музику, як її татусь і дідусь, Стефанія не навчилась. Зате дизайнерка одягу з нею має вийти першокласною. Поки що дівчина тільки почала власну справу і говорити про результати зарано, але зважаючи на те, що відомі бренди одягу пішли з росії, у неї величезні шанси на успіх.

Дмитро Маліков із донькою-розумницею Стефанією

Стефанія не вешталася по тусовках, як її однолітки, а сумлінно навчалася. Вона закінчила МГІМО і паралельно вивчала конструювання одягу. Тепер замахнулася на власний бутік у москві, який відкрила у самісінькому центрі. Доводиться багато вкладати грошей у власну справу. Тільки оренда приміщення обходиться юній бізнесвумен у 350 тис.рублів щомісяця. А ще ж треба закуповувати товар і нараховувати зарплатню працівницям.

Коли журналісти поцікавилися у Дмитра, як він допомагає доньці, той лише посміхнувся у відповідь:

“Чим я можу допомогти? Я ж артист, музикант…”

Отакої! Виходить, якщо в недосвідченої дівчини щось не заладиться, то й допомоги чекати нізвідки?! А Маліков за свою тривалу творчу кар’єру, напевно, встиг відкласти чимало зароблених мільйонів у кубишку.

Малікови вдалися до сурогатного материнства

Таку неувагу до проблем старшої доньки з боку зіркового татуся можна пояснити хіба що появою в родині ще однієї дитини – синочка Марка. Оскільки дружині Дмитра на момент народження дитини в 2018 році минуло вже 55 років, вона не могла сама виносити малюка. Тож пара вдалася до послуг сурматері. Маліков став батьком вдруге у 47. Стефанії тоді було 17 років. Зараз дівчина – вже дипломована спеціалістка, що мріє стати відомою модельєркою.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.