Сергій Звєрєв зізнався у багаторічних стосунках із Пугачовою: чи в курсі Максим Галкін про такого конкурента

Алла Пугачова змушена була покинути росію і відбути до чоловіка Максима Галкіна в Ізраїль. З цього приводу Сергій Звєрєв впав у депресію, пригадавши, як добре йому колись було з примадонною.

Ще до Галкіна в Пугачової зі стилістом були доволі близькі стосунки. З легкої руки Алли Борисівни Звєрєв облишив ножиці і гребінець й подався у співаки. Раніше він влаштовував масові сеанси підстригання волосся, тепер же став записувати треки. Першу свою пісню Сергій присвятив коханій Аллі Борисівні. Вона так і називалася “Алла”, а зірка знялася в кліпі новоспеченого виконавця.

Колись Сергій Звєрєв і Алла Пугачова весь вільний час проводили разом

Тепер король гламуру нещадно сумує за минулим і поділився своїми переживаннями з журналістами. Сергій пригадав, як вони разом їздили в гастрольний тур майже чверть століття тому. Звєрєв завжди був поряд із примадонною. Вони зібрали вісім стадіонів.

“Ми з Аллою жили разом, умовно кажучи…” – пригадує епатажний чоловік.

Пугачова мала номер у готелі “Балчуг”. Звєрєв після концерту швиденько біг до себе, приймав душ і повертався до примадонни, не залишаючи її ні на хвилину. Спілкування з харизматичною жінкою надихало стиліста на нові творчі здобутки. Тепер він залишився без Музи.

Галкін розбив чудові стосунки

Коли у житті А.Б. з’явився Максим Галкін, спритний гуморист поступово відтіснив усіх наявних фаворитів і посів головне місце поряд із зіркою. Вони побралися, збудували чималий будинок, завели двійко дітлахів.

Поступово спілкування Сергія з Аллою звелося нанівець. Тепер, коли знаменитість подалася за кордон, вони взагалі не розмовляють. Звєрєв розуміє, що Пугачовій зараз не до нього. У неї інші турботи – слід виховувати Лізу та Гаррі. А йому бідолашному залишається лише сумувати за “втраченим коханням”. Більше Звєрєву чомусь не співається.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.