Зірки Лайма Вайкуле, Яніна Соколова, Алла Мазур та інші, хто поборов рак і довів – онкологія виліковна

Зірки зазвичай люди сильні духом. Деякі з них, зустрічаючи на життєвому шляху важкі випробування, не здаються, відчайдушно борються і перемагають. Мова про знаменитостей, яким вдалося пересилити рак.

Лайма

Уперше онкологічні проблеми з грудями виникли у співачки ще 30 років тому. Знаменитості навіть довелося кілька разів літати до Америки й проходити курс хімієтерапії. Тоді латишка втратила волосся повністю і змушена була носити перуку на концертах.

Лаймі вдалося пересилити хворобу на 30 років

Здавалося, все минуло, і хвороба відступила. Та цьогоріч Вайкуле поїхала до США на планове обстеження, де з’ясувалося, що хвороба дала рецидив. Навіть у 69 років Лайма не здалася і продовжила виступи заради своїх шанувальників.

Яніна Соколова

Коли телеведуча захворіла й облисіла, вона стикнулася з не толерантним ставленням із боку навколишніх. Чорнявці довелося пройти 30 курсів променевої терапії і ще 4 хімієтерапії. Та операції уникнути не вдалося.

Після одужання Яніна Соколова вирішила активно допомагати хворим

Коли все минулося, Яніна відверто розповіла про свою проблему і поставила собі за мету допомогти людям, хворим на рак. Вона записала на цю тему кілька роликів для Ютубу, написала книгу і випустила кліп разом із Валерієм Харчишиним. А ще зняла фільм про журналістку, якій допомогли вижити лікарка-хірург і кохання.

Алла Мазур

Не стала приховувати від глядачів телеканалу “1+1” всю правду про свій стан і телеведуча новин. Алла розповіла, що дізнавшись про діагноз у 2019 році, не панікувала, а стала думати, як лікуватися. Якщо не боятися і не опускати рук, впевнена Мазур, онкологія обов’язково відступить.

Алла Мазур не побоялася розповісти про боротьбу з раком

Жінка не відчувала болю, тільки намацала на грудях кілька кульок. Вона не полишила роботу. Це давало їй сили пережити недугу і відвертало від сумних думок. Тепер у Мазур кардинально змінився погляд на життя. Вона стала уважніша до близьких і до себе, виділяє час для відпочинку і не боїться просити про допомогу.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.