Скільки молодших сестер у Віри Брежнєвої та чим займаються нині її копії: всю славу забрала собі співачка

Дівчина зі звичайної родини Галушок спромоглася досягти небувалих висот у житті, ставши популярною співачкою. А як склалося життя сестер ексвіагрівки Віри Брежнєвої?

Родину з Кам’янського сміливо можна назвати бабиним царством, адже окрім знаменитої блондинки в ній зростали ще троє дівчат. Віра народилася другою. Раніше за неї на 5 років на світ з’явилася Галина, а ще за 3 роки сім’я поповнилася дівчатками-близнючками Настею і Вікторією. Всі дівчата вийшли схожими на матусю, але слави зазнала виключно одна з чотирьох. Жодна з сестер не залишилася жити в рідному місті на Дніпропетровщині.

Віра Брежнєва з мамою і трьома сестрами

45-річна Галина нині мешкає в Греції. Жінка нікого не допускає до свого приватного життя. Навіть профіль в соцмережах закрила. Тим паче нічого розраховувати на інтерв’ю. Тож про її життя практично нічого невідомо.

Анастасії і Вікторії Галушкам минуло 37 років. Настя вийшла заміж дуже рано і, як годиться в жіночому батальйоні народила донечку. Вона з родиною мешкає в Києві.

Невдалий шлюб Віки

Вікторія якийсь час працювала в Ольги Навроцької, відомої дизайнерки. Напевно, саме через Віру меншенька сестричка познайомилася з продюсером Олександром Цекало. Колишній одесит начебто полюбляє брюнеток, але цього разу захопився блондинкою і зробив меншій Галушці пропозицію руки і серця. Вони побралися у 2008-му, і Віка переїхала жити до москви у чималий будинок чоловіка.

Молодша сестра Віри Брежнєвої Віка з ексчоловіком Олександром Цекало

За 11 років спільного життя подружжя обзавелося двома дітьми – Олександрою і Мишком. Та коли жінка застала чоловіка на зраді, вони розлучилися. З блондинкою не заладилося, і Цекало повернувся до свого звичного амплуа – обрав собі брюнетку й одружився з художницею Дариною Ервін. А сестра 40-річної Брежнєвої, що в шлюбі з Олександром вела активне світське життя, закрилася від загалу і нічого більше не сповіщає про особисте.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.