Катя Репяхова заявила, що через силу живе з 59-річним Віктором Павліком: “Мені соромно обійняти та поцілувати”

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова веде власний блог в Instagram і часто отримує не дуже доречні питання або коментарі стосовно свого шлюбу з артистом.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова познайомилися 7 років тому на одному з концертів співака в Миколаєві. Після виступу вони випадково зустрілися в готелі, тому що жили в сусідніх номерах. Блогерка розповідала, що навіть не думала тоді про те, яке майбутнє їх чекає, але сталося все як в казці – у 2020 році дівчина вийшла заміж за свого кумира і в 2021 році у них народився спільний син Михайло.

Репяхова розповіла про хворобу свого сина
Катя Репяхова заявила, що через силу живе з 59-річним Віктором Павліком

На момент знайомства з Катериною Віктор Павлік був у третьому шлюбі з Ларисою Созаєвою, їх син в 2020 році помер від раку. Розлучення було дуже скандальним і досі тягнеться розбірками за житло.

В Мережі Репяхову також регулярно засуджують за те, що розбила чужу сім’ю і вийшла заміж за набагато старшого чоловіка, між подружжям 29 років різниці. Але Катя вже звикла давно до таких коментарів і вміє з гумором на них відповісти.

На цей раз після випуску присвяченої Катерині пісні “Зоряна моя дружина” вона отримала такий коментар:

Пісня гарна, і зйомка теж вийшла гарна, сімейна, але з Вашого боку, Катя, відчувається якийсь холод до чоловіка, сковані з ним в почуттях, видно що вам іноді соромно обійняти та поцілувати і ви робите це ніби через силу

Дружина Віктора Павліка довго не думала і підтримала думку жартом, який могли зрозуміти не всі заздрісники:

Таємниця розгадана. Іноді мені соромно обійняти та поцілувати чоловіка. Через силу живу з Віктором Павліком. Мабуть заради його мільйонів

Катя Репяхова заявила, що через силу живе з 59-річним Віктором Павліком
Катя Репяхова заявила, що через силу живе з 59-річним Віктором Павліком

Нагадаємо, Катерина Репяхова фінансово не залежить від зіркового чоловіка, вона заробляє як блогерка, а також має власний бізнес з пошиття дитячого одягу. Також дівчина є концертним директором Павліка і безпосередньо приймає участь у його творчому житті.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.