90-річна баба Ріна із Закарпаття дрифтує на кабріолеті в полі (ВИДЕО)

Баба Ріна дрифтує на мустангу та за сім днів заробила 2000 гривень за блогерство. Українську зірку Інстаграм продюсує внук старенької.

Українська бабця із Закарпаття шокувала всю Україну і не тільки. У жительки села Руське Поле Ірини Василівни є своя сторінка в Інстаграм, де уже понад 18,4 тисячі підписників. Баба Ріна стала відомою завдяки відео, де вона вправно керує білим кабріолетом, незважаючи що до мустанга у неї була лише кобила Лєнка.

У шапці профілю Баби Ріни написано: «Міні почти 90 году я урішила датися мало в інтернет так ми вже надуїв сись тіфус скучно ми дуже». Старенька закінчила лише три класи, але у свої роки за неділю на рекламі заробляє більше за пенсію.

Спочатку пані Ірина переймалась, що будуть сусіди сміятись. «Коли сказав, що гроші може заробляти махнула рукою…», – розповідає онук бабці. До речі, замовити рекламні послуги від Баби Ріни можна у неї на сторінці. Ціни коливаються від 300 гривень до 2000 грн.

ЦІни на рекламу у Баби Ріни
Ціни на рекламу у Баби Ріни

Продюсує Василівну її онук Іван Куцина, який планує зробити своїй запальній бабусі закордонний паспорт. Хлопець збирається з бабою Ріною дивитись світ.

Сам Іван працює у весільному агентстві та займається розкруткою в Instagram. До речі, авто на якому ганяє пенсіонерка, можна орендувати на весілля.

Популярне

Схожі статті

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.