Схожий на Скрябіна 23-річний син Ірини Білик не хоче одружуватися й заводити дітей: “Ми самі розберемося”

Старший син Ірини Білик вже відсвяткував 23-річчя. Гліб Оверчук виріс доволі самостійним молодиком. Він уже співмешкає зі своєю коханою, але на поради зіркової мами врешті одружитися, не реагує.

З татусем Гліб не спілкується. До матері в кишеню теж не зазирає, бо привчений до самостійності. Ще з юних років почав заробляти на життя фрілансом, виконуючи різні завдання на замовлення чи то з режисури, чи то з графіки. На одному місці не стоїть, весь час шукає собі нові заняття. А ще має свій музичний колектив, з яким іноді виїжджає на гастролі.

Син Ірини Білик Гліб з коханою Алісою не дослухаються до порад зірки

Маминих порад Оверчук не дослухається ні в роботі, ні в одязі, ні в особистому житті. З Алісою Гліб зустрічається ще зі шкільної лави. Спочатку вони просто дружили, а поцілувалися вперше через 5 років під час концерту. Невдовзі після того молодята стали жити разом. Обоє мислять нестандартно і роблять відповідні вчинки.

Жодної брендованої речі в гардеробі Гліба й Аліси ви не зустрінете. Вони віддають перевагу вінтажному одягу, які відшукують на блошиних ринках. Мамі Ірі подібний секонд-хенд не до вподоби, але вона не може змусити сина відмовитися від уживаних речей. У нього така філософія.

Де відбудеться весілля Гліба й Аліси?

Те ж саме й з одруженням. Білик благає пару одружитися й завести дітей, але вони поки що не реагують на її слова. Наприклад, освічення коханій Оверчук зробив під час перебування в Японії. Щоправда, обійшлося без дорогої обручки з діамантом. Гліб відбив горлечко від пивної пляшки, гарненько відшліфував, щоб не поранитися й надів Алісі на пальчик. А щаслива наречена у відповідь подарувала юнаку відкривачку, з якою парубок тепер не розстається.

Ірина Білик мріє, щоб Гліб одружився з Алісою і подарував їй онуків

На тиск родичів зіграти весілля, Оверчук-молодший зазначає, що хоче зробити це в Криму, звідки родом Аліса, щоб усі кримські друзі дівчини могли бути присутніми на урочистостях.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.