Французьке і українське кохання Олега Скрипки: з українкою прожив довше і нажив четверо дітей

Далеко не всім шанувальникам Олега Скрипки відомо, що якийсь час українець мешкав у Парижі і навіть був одружений з француженкою. Та повернувшись в Україну, знайшов собі до пари іншу жінку, яка подарувала коханому чотирьох дітей.

Гурт “ВВ” існує вже 36 років. Його незмінний лідер Олег Скрипка вирізняється своєю українкістю. Та якщо зануритися в біографію музиканта, виявиться, що він чимало років прожив за кордоном далеко від України.

Рокери у 90-их роках поїхали на гастролі до Франції і повернулися назад не відразу. “Воплі Відоплясова” користувалися там неабиякою популярністю. Саме в Парижі Олег знайшов свою долю. Він закохався в Марі Рібо. Вони зустрілися на вечірці у друзів. Дівчина єдина з гурту володіла англійською, тому Скрипка і підсів до неї, щоб поспілкуватися. Марі працювала у кабаре, то вони й зійшлися на ґрунті творчості.

Так виглядав Олег Скрипка, коли залицявся до француженки Марі Рібо

Весілля було доволі скромним за присутності родичів нареченої. Вона навіть у білу сукню не вбиралася, тому багато хто згодом натякав, що шлюб був фіктивним, аби українець міг вільно їздити у Францію без візи. Якщо вірити музиканту, у них із Рібо були справжні почуття.

Двом людям із різними культурними традиціями було важко пристосовуватися. Дружина категорично відмовлялася готувати, а Скрипка звик до домашніх наїдків, то доводилося самому ставати до плити. За 7 років спільного життя накопичилося чимало інших непорозумінь. Тож Олег зібрав валізу і поїхав, навіть не попрощавшись, за що й досі себе картає.

Друге кохання

По поверненні в Україну Скрипка замислив грандіозний проєкт “Країна мрій”. У театрі “Дах” він познайомився з Наталією Сидь. Дівчина видалася йому повною протилежністю француженці – вихована, спокійна, затята театралка. Невдовзі вони стали жити разом і більше не розлучалися.

Друга дружина Олега Скрипки Наталя Сидь – повна протилежність першій Марі Рібо

Наталка не любить світських тусовок, хоча за освітою актриса, і ніколи не супроводжує чоловіка на них, тому її ніхто й не знає. Жінка переважно займається вихованням дітей. Наталя подарувала благовірному двох синів і двох доньок.

Популярне

Схожі статті

Ви будете хвалитися цією стравою перед знайомими: рецепт найніжнішої картопляної запіканки з м’ясом

Картопля запечена з м'ясом під сирною скоринкою – це дуже смачна і ситна страва, яка підійде на свято і на кожен день. Всього кілька кулінарних секретів і ви приготуєте ідеальну запіканку!

Хто красивіший без марафету? Ольга та Наталія Сумські показалися без макіяжу і вразили природною красою

Сестер Ольгу та Наталію Сумських вважають одними з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Так як виглядають акторки без макіяжу та марафету?

Невістка – в горлі кістка? Третя дружина Остапчука показала, який “багатий” стіл накрила для свекрухи

Великдень заведено відзначати всією родиною. От і батьки Володимира Остапчука вирішили відвідати сина з невісткою. Як зустріла молода невістка свекра та свекруху?