Популярне шоу “Холостяк-12” з Алексом Топольським і Решетніком приголомшує кількістю ляпів: дивимося уважно

Дивно, що програма, в якій дівчата в'ються навколо одинака, називається "Холостяк". Їй би швидше підійшла назва "Жигало" чи "Донжуан". Це не єдина невідповідність у реаліті-шоу. Розбіжностей тут можна віднайти цілу купу.

Головний герой Олександр Топольський мешкає в Америці, відпочиває 365 днів на рік і поводиться доволі фривольно з дівчатами, що його оточують.

Алекса Топольського, який вміє розмовляти українською, записали російською, а потім дублювали

Першочерговим стервом на проєкті стала Вікторія. Вона акторка і чудово впоралася зі своєю роллю. Щоправда, при цьому дуже мило посміхається. Нестиковочка. А ще дівчина розповідає, що вона абсолютно не вживає спиртних напоїв. Та під час застілля її бокал завжди наповнений червоним вином, тоді як в інших дівчат воно біле. І напій з часом потроху випаровується.

Дубляж і мінералка

Шоу було відзняте до 24 лютого, і тоді СТБ заплющувало очі на мову, яка звучить у кадрі. За 12 сезонів усі холостяки говорили російською, а дівчата могли обирати мову спілкування за власним бажанням. Коли все кардинально змінилося, довелося робити дубляж, щоб перевести все на українську. Виявилося, що Алекс чудово розмовляє солов’їною без будь-якого акценту. Чого не робив цього раніше? Напевно, продюсери так забажали. Тепер звучить у кадрі чужим голосом.

У кадрі Холостяка тільки двоє чоловіків – Алекс Топольский і Григорій Решетник

Юлю, дівчину з Тернопільщини, теж навіщось дублювали. Зате коли вона подає бажання холостяку, то там написано російською: “Танец медленный”.

З монтажем теж трішки напартачили. У другому випуску показали побачення Алекса з Медузою. Під час спортивних занять, звісно, хочеться пити. І наш герой в рамках рекламної інтеграції бере пляшечку негазованої “Карпатської джерельної”. А коли відкорковує, то водичка дивним чином перетворюється на ту, що з бульбашками. Дівчина бере пляшечку в руки, але так, щоб добре було видно назву напою. Ви ще досі вірите у романтику на шоу?

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.