Подробиці любовного трикутника – TAYANNA, Ані Лорак і Єгор Гліб: один чоловік на двох зірок

Чотири роки тому Ані Лорак представила публіці свого нового обранця. Побачивши поруч із зіркою свого колишнього TAYANNA не змовчала і розповіла всю правду про Єгора Гліба.

Лорак було 40, а музиканту всього 26. Обоє перебралися жити до російської столиці з України. У неї за плечима невдалий шлюб із Муратом Налчаджиоглу, а у Гліба в Києві залишилися дружина Таяна і 6-річний син. Після оприлюднення романтичного селфі парочки в мережі, спливли подробиці з життя саунд-продюсера лейбла Black Star.

Таянна і Єгор Гліб прожили разом 3 роки і мають спільного сина
Таянна і Єгор Гліб прожили разом 3 роки і мають спільного сина

Виявилося, що Гліб кілька років прожив із Тетяною Решетняк, яка нині виступає під псевдо TAYANNA. Білявка родом із Чернівецької області, як і Кароліна Куйок. Колись підопічна Алана Бадоєва була учасницею гурту “Горячий шоколад”, а ще писала для Ані Лорак пісні.

TAYANNA пригадала сімейне життя

Тетяна також старша за свого обранця. Щоправда, лише на 8 років. Коли вони зійшлися, дівчині було 26, а Єгору – 18. Разом закохані прожили 3 роки. Звісно, молодик ще не нагулявся. То частенько не приходив додому ночувати. Згодом TAYANNA зізналася, що молодик не лише зраджував, але й руку в запалі міг підняти.

Вони розлучилися. Заради сина жінка вирішила не сваритися з Глібом. Він спочатку частенько навідувався до Даніеля і дарував йому дорогі подарунки. Згодом став робити кар’єру в росії, то візити до Києва ставали все рідшими. Жінка не заперечувала, коли Єгор запросив сина до москви, щоб погостював і познайомився з донькою Ані Лорак Софією. Але хлопчик навідріз відмовився їхати, щоб не залишати маму саму.

Ані Лорак не вдалося побудувати щастя на нещасті Таяни

Нещодавно надійшла інформація, що Гліб покинув Кароліну і подався шукати щастя до Америки. У близькому оточенні співачки пов’язують цю новину з катастрофічними справами у ТОВ “Ані Лорак Продакшн”. Подейкують, що на фірму наїхала податкова і прикрила її діяльність. Тож із останніх виступів співачка може похвалитися хіба що виступом на вірменському весіллі. Звісно, Єгора подібне безгрошів’я не влаштовувало. От він і покинув на 14 років старшу жінку.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.