Андрій Миронов видавав себе за іншого: навіщо актор змінив дату народження і прізвище?

Андрій Миронов мав чималі невідповідності у документах. Так, радянський актор народився 7 березня 1941 року, а в свідоцтві про народження стояла інша дата. Та і прізвище 10-річному хлопчику змінили на інше.

Андрій Миронов буквально народився на сцені, бо вагітну Марію Миронову забрали в пологовий будинок прямо з театру. Помер видатний актор теж практично на сцені. Йому стало зле під час вистави. А далі – швидка, реанімація, крововилив у мозок. Всенародному улюбленцю було всього 46 років.

Андрій Миронов з доньками Машею Мироновою і Машею Голубкіною

Народився китаєць (саме таким він видався попервах матусі) 7 березня. Але Мироновій закортіло змінити дату народження. Вона всіма правдами і неправдами добилася, щоб у метриці стояла дата – 8 березня. Так Андрій і відзначав завжди своє свято у Жіночий день.

Дбайлива матуся контролювала всі дії сина, починаючи з того, що він з’їв на сніданок до вибору кандидатури в дружини. Коли Миронов перебував на зніманнях чи гастролях, обов’язково писав довгі листи матусі з доповіддю, що і як робив.

Миронова керувала всім

Жінка навіть прізвище сину змінила за власним бажанням. Від народження Андрій отримав таткове – Менакер. Та коли газети почали писати про “справу лікарів”, спритна Марія втямила, що з таким прізвищем сину буде важко пробитися в житті. От вона й переписала 10-річного хлопчика на себе. Так Андрій став Мироновим.

Родина Андрія Миронова: мама, дружина Лариса Голубкіна і її донька Маша

Комедія “Три плюс два” знімалася в Криму. Щойно додому надійшов лист, в якому Андрюша сповістив, що спілкується з партнеркою Наталкою Фатєєвою, Марія Володимирівна розхвилювалася. Жінка була на 7 років старша за її сина, до того ж мала за плечима шлюб із Басовим і сина. Тож доклала всіх зусиль, щоб цей роман припинився.

А Лариса Голубкіна прийшлася суворій свекрусі до смаку, дарма що у жінки теж була дитина. Андрій удочерив Машу і дав своє прізвище, та після його смерті Миронова наказала їй повернутися до маминого прізвища Голубкіна.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.