Надія Мейхер змінила професію, ставши дизайнеркою одягу і водночас моделлю: “Це мене надихає”

Надія Мейхер – особистість доволі різностороння. Вона і співає, і танцює, і вірші пише. А тепер опанувала новий вид діяльності – спробувала сили в дизайні.

Надія сама розробляє моделі жіночого одягу під брендом Meiher by Meiher. І всі свої відчуття й емоційність вкладає в елегантні силуети вже 6 років поспіль. Мейхер сама виступає моделлю, викладаючи зразки вишуканих суконь на власній сторінці в Інстаграмі. Тож сукню, яку приміряла зірка, може замовити кожна жінка.

Підписними поцікавилися у зірки, звідки вона бере натхнення на творчу роботу, на що модельєрка пояснила, що головне – відчувати зацікавленість у тому, що робиш. А ще рухатися вперед Надію підштовхує жага до пізнання світу. Завдяки підбору кольору і фактури тканини, а також фурнітури, вдається зайнятися справжнім мистецтвом на кшталт музики.

Тричі в одну “ВІА Гру”

Раніше артистка мріяла про кардинальні зміни в житті. Після початку війни її життя дійсно змінилося. Надія зазнала стресу, розпачу, а ще перед нею відкрилися нові можливості. Що мала на увазі мама трьох дітей, залишилося незрозумілим. Можливо, у близькому майбутньому ми дізнаємося більше про життя колишньої “віагрівки”.

https://www.instagram.com/p/ClDLGq8o9jU/

Співпраця з Костянтином Меладзе тривала довгих 11 років, починаючи з 2000-го. Двічі Надія приймала рішення покинути дівочий гурт. На її місце брали іншу дівчину, але ніхто не міг затьмарити харизму Мейхер, яка виступала під псевдонімом Грановська. Тож продюсер благав співачку повернутися.

В особистому житті у чорнявки теж відбувається чимало подій. Старшого сина співачка народила від бізнесмена Олександра Ліщенка. Ігорю вже 20 років. Згодом Надія вийшла заміж за росіянина, якому подарувала двох доньок Анну і Марію. Різниця у віці між дівчатками складає 3 роки.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.