Куди подівся наречений-емігрант Ксенії Мішиної: весілля відмінили

Відомий комік і колишній наречений акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт виїхав з України вже після початку повномасштабної війни. Де зараз знаходиться шоумен, читайте далі в матеріалі.

Шоумен Олександр Еллерт став популярним після участі в шоу “Холостячка”. Саме його Ксенія Мішина обрала серед 15 претендентів на її серце. Їхні почуття були справжніми і щирими, тож уже з перших ефірів романтичного шоу глядачі відчували, що Мішина обере саме його.

Мишина поставила жирную точку в отношениях с победителем Холостячки Эллертом
Куди подівся наречений-емігрант Ксенії Мішиної

Після фіналу “Холостячки” Ксенія і Олександр почали жити разом і будувати плани на майбутнє. Втім, їхнє кохання не було вічним. Вже через рік Мішина оголосила, що вони з Олександром більше не разом. Таке рішення прийняла саме акторка, а ось Елерт ще довго в інтерв’ю говорив, що кохає Ксенію, а також робив декілька спроб повернути стосунки.

Куди подівся наречений-емігрант Ксенії Мішиної

Після початку повномасштабної війни в України Олександр Еллерт деякий час жив на західній Україні. Більше того, Мішина зізналася, що вони з її екс-коханим місяць прожили разом в будиночку на Буковелі, коли почалася війна. Втім, пізніше їхні шляхи розійшлись. Декілька місяців назад стало відомо, що Олександр Еллерт покинув країну і виїхав в Каліфорнію, США. На яких підставах чоловік виїхав з країни і чи зробив він це законно, не відомо. Еллер не коментує свій виїзд.

Олександр Еллерт вперше показав свою реальну дружину
Куди подівся наречений-емігрант Ксенії Мішиної

Колишній Ксенії Мішиної хоч і не так активно, як раніше, але веде свій Інстаграм-блог. Проте чоловік так і не зізнався, чому він поїхав в США і чим він там займається. Варто додати, що Олександр отримує купу хейту в Мережі. Публіка його засуджує за те, що він покинув Україну під час військового стану і зробив це ймовірно незаконно.

Сам Еллерт реагує на це у звичній для себе манері – віджартовується.

Нагадаємо, Олександр Еллерт багато років був автором сценарію студії “Квартал 95”. Однак після розставання з Ксенією Мішиною чоловік почав змінювати своє життя. Спочатку гуморист взяв довготривалу відпустку на роботі, а потім і зовсім звільнився.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.