Костянтин Меладзе показав чарівну крихітку-копію Брежнєвої і натякнув на радість в родині: “Любов врятує світ”

Останні декілька місяців в Мережі ходили чутки про можливе розлучення Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе. Втім нещодавно композитор опублікував фото, яке поставило під сумнів здогадки публіки.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе офіційно одружилися у 2015 році, хоча їхній роман зародився задовго до цього. Всі ці 7 років зіркове подружжя демонстрували любов і повагу один для одного: вона стала для нього музою, а він – її кам’яною стіною.

Втім, після початку повномасштабної війни в Україні все змінилося. За останні 9 місяців Віра не опублікувала жодного спільного фото з чоловіком і ні разу про нього не згадала ні в соцмережах ні в інтерв’ю. А сам Костянтин Меладзе взагалі зник з інфопростору.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Костянтин Меладзе показав чарівну крихітку-копію Брежнєвої і натякнув на радість в родині

Варто додати, що з початку повномасштабної війни в Україні Віра Брєжнєва виїхала з росії і почала активно волонтерити. Співачка сміливо заявила свою позицію проти війни і більше не має наміру жити та працювати в росії. А ось Костянтин Меладзе вирішив мовчати на тему російської агресії.

З огляду на вищеперераховані факти публіка припустила, що причиною розбрату в сім’ї могла стати якраз політична тема. Втім ні сама Віра, ні Костянтин ніяк не коментують свої стосунки.

Лише нещодавно стало відомо, що Костянтин Меладзе все ж виїхав з росії. Про це в одному з інтерв’ю розповів Андрій Данилко. За словами артиста Меладзе зараз знаходиться в Італії і виїхати з росії йому було вкрай важко.

22 листопада Костянтин Меладзе опублікував  на своїй сторінці в Інстаграм фото, яке викликало у публіки ще більше запитань ніж раніше. Чоловік оприлюднив архівне фото своєї дружини Віри Брежнєвої, де вона ще зовсім маленька дівчинка.

Костянтин Меладзе показав чарівну крихітку-копію Брежнєвої і натякнув на радість в родині
Костянтин Меладзе показав чарівну крихітку-копію Брежнєвої і натякнув на радість в родині

22.11 Кохання врятує світ

, – підписав фото Меладзе.

Що цією публікацією хотів сказати Меладзе наразі невідомо. Ймовірно, композитор хотів натякнути, що новини про розлучення з Брежнєвою – це всього лише чутки.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.