Нікіта Добринін і Даша Квіткова готуються вдруге стати батьками: дружина “Холостяка” вразила зізнанням

Дружина шоумена і телеведучого Нікіти Добриніна блогерка Даша Квіткова дала відверте інтерв'ю, в якому зізналася, що вона в найближчому майбутньому планує стати мамою вдруге.

Нікіта Добринін і Даша Квіткова – єдина пара, яка після фіналу романтичного шоу “Холостяк” змогли зберегти свої почуття і побудувати сім’ю. Вони зіграли розкішне весілля у 2020 році і вже через декілька місяців після реєстрації шлюбу повідомили прихильникам гарну новину – вони чекають на первістка.

В липні 2021 році Нікіта Добринін і Даша Квіткова стали щасливими молодими батьками. У них народився хлопчик, якого назвали гордим ім’ям Лев.

Микита Добринін і Даша Квіткова з новонародженим сином
Нікіта Добринін і Даша Квіткова готуються вдруге стати батьками

Даша і Нікіта ніколи не приховували, що хочуть декілька дітей і бажано, щоб вони були погодками. Втім, народити ще одну дитину щасливому подружжю завадила повномасштабна війна, яка прийшла в Україну 24 лютого. Подружжя вирішило деякий час почекати з другою дитиною. Втім, зараз Добринін і Квіткова готові до вагітності. Про це розповіла Даша у відвертому інтерв’ю програмі “ЖВЛ“, яке вийшло в ефір 22 листопада.

Дівчина зізналася, що вони з Нікітою вже працюють над майбутнім поповненням.

Ми вже над цим працюємо. У мене теж є нерви всередині, переживання, які не дають цьому статися. Але ми вже хочемо другу дитину

, – зізналася дружина Нікіти Добриніна.

Нагадаємо, декілька місяців назад Даша Квіткова і Нікіта Добринін повінчалися. Подружжя планували це зробити ще до повномасштабної війни в Україні, але були змушені відкласти цю подію. До цього питання Даша і Нікіта повернулися, коли відчули наскільки вони сумують один за одним на відстані, адже через війну дівчина з сином виїхала за кордон, а Нікіта залишився в Україні. Закохані повінчались без зайвого пафосу і навіть не кликали гостей на цю подію. А про те, що вони повінчались Даша і Нікіта розповіли родичам і прихильникам вже постфактум.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.