“У цьому причина мого мовчання”: Ані Лорак вперше звернулася до українців через 9 місяців війни

Співачка Ані Лорак, яка після початку повномасштабної війни продовжила працювати в росії і вирішила мовчати про події в Україні, вперше записала відеозвернення адресоване українцям.

За 9 місяців повномасштабної війни Ані Лорак, яка має українське коріння, жодного разу не висловилась про події. Співачка прийняла для себе рішення мовчати про російську агресію та продовжила жити і працювати в росії.

Цікаво, що Лорак на півроку зовсім зникла з інформаційного простору і навіть видалила свою офіційну сторінку в Інстаграм, на яку було підписано 7 мільйонів чоловік. Втім, через півроку війни артистка вирішила продовжувати свою співочу кар’єру, щоб не втратити заробітки і популярність. Лорак відновила свій Інстаграм-блог і одразу випустила нову пісню. Звісно, новий хіт був не про війну і не про горе, яке відчувають українці, а про любовну драму.

Ані Лорак виступить для росіян
Ані Лорак вперше звернулася до українців через 9 місяців війни

Нещодавно Ані Лорак вперше за 9 місяців війни записала відеозвернення до своїх прихильників і пояснила, чому вона мовчить про події в Україні.

Відео Лорак записала з сонячної Іспанії, де вона зараз відпочиває з донькою. Співачка посміхалася в камеру і транслювала повний душевний спокій.

Багато хочеться сказати, але не хочеться бути використаною ніким і нічим. Можливо, у цьому причина мого мовчання

, – заявила Лорак.

Також співачка додала, що готує багато нових проєктів для своїх прихильників і що дуже їх любить. Втім, про Україну Лорак знову не сказала ні слова.

Користувачі Мережі тут же відреагували на відео і запитали співачку в коментарях, чи не болить їй серце за Батьківщину. Нескладно здогадатися, що співачка проігнорувала ці питання.

До слова, в кар’єрі Ані Лорак зараз криза і це пов’язано саме з її політичною позицією. Лорак планувала влаштувати тур по Європі, а саме по Німеччині та Чехії вже цієї осені. Співачка вже запланувала виступи і почала продавати квитки, але при цьому на афіші Лорак зазначила, що вона є українською співачкою і згадала, що має звання Народної артистки України. Ймовірно Кароліна сподівалася, що таким чином приверне увагу європейського слухача, але лише розгнівала українців. Через бунт українців організатори концертів у Чехії та Німеччині відмінили концерти проросійської співачки Ані Лорак.

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.