Катерина Бужинська обрізала довге волосся та зробила модну стрижку боб-каре зі скошеним чубком: помолоділа

Відома українська співачка Катерина Бужинська вирішила кардинально змінити свій зовнішній вигляд – "відрубала" довге шикарне волосся та зробила модний чубчик

Українська співачка Катерина Бужинська, схоже, вирішила внести зміни у своє життя. Ймовірно знаменитості набридло доглядати за своєю довгою та густою шевелюрою, тому вона відрізала пасма та зробила трендову зачіску. Підписники оцінили новий зовнішній вигляд української артистки.

Катерина Бужинська змінила зачіску

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська співачка опублікувала серію фотографій. На одному з кадрів, видно, що артистка вирішила змінити зачіску. Її колись довге біляве волосся стало коротким, а чубчик артистці підстригли у спеціальній техніці й зробили його злегка зкошеним.

Катерина Бужинська змінила зачіску та з оновленим чубом позувала в латвійській столиці
Катерина Бужинська змінила зачіску та з оновленим чубом позувала в латвійській столиці

На фотографіях Катерина Бужинська позувала у столиці Латвії. На фоні було видно красиві засніжені краєвиди Риги, а в руках артистка тримала український прапор. На обличчі зірки панувала усмішка, а найбільше уваги приваблювала трендова зачіска Бужинської. Волосся зірці підстригли в техніці боб-каре та зробили скошений чубчик.

Варто зазначити, що оновлений зовнішній вигляд дуже пасує Катерині Бужинській. Її волосся від природи густе, а коротка стрижка робить його візуально більш пишним. Такий об’єм робить і без того витончені риси обличчя зірки ще більш елегантними.

Інші зачіски Катерини Бужинської

Українська співачка полюбляє експериментувати зі своїм зовнішнім виглядом. І це не дивно, адже шикарне волосся зірки дозволяє їй вигадувати та робити цікаві та незвичні зачіски. Так, наприклад, прихильники оцінили об’ємні дрібні кучері Бужинської.

Артистка виступила на концерті з незвичною, але дуже красивою зачіскою
Артистка виступила на концерті з незвичною, але дуже красивою зачіскою

Також Катерина Бужинська робила об’ємний чубчик. На особистій сторінці в Інстаграмі зірка поділилась своїми кадрами у рожевому костюмі та запитала в підписників, чи пасує їй така незвична зачіска. Більшість підписників зазначили, що їм дуже подобаються такі кардинальні зміни, втім 26% зазначили, що раніше було краще.

Катерина Бужинська показала, як вона виглядає з об'ємним чубчиком
Катерина Бужинська показала, як вона виглядає з об’ємним чубчиком

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.