Леся Нікітюк заспівала і вже зібрала перший мільйон на Ютубі: шлях від гумористки до поп-діви

Леся Нікітюк вирішила відібрати хліб у поп-зірок й собі заспівала. Виконала патріотичний хіт про Херсон і втрапила в саме яблучко, збуривши мережу і шокувавши кількістю переглядів.

Про перетин позначки в 1 мільйон зі своїм відео на Ютубі Леся Нікітюк похвалилася перед підписниками в Інстаграмі. Пісня “Тільки, тільки” була опублікована 16 листопада і за декілька днів набрала одиничку з шістьома нулями й понад тисячу схвальних коментарів.

В чому секрет такої шаленої популярності співочої ведучої? Білявка не знімала кліпу, а просто виклала світлину, де в коротких шортах і топі сидить на купі кавунів, а за кадром лунає голос ведучої, дуже схожий на спів Софії Ротару і йдуть титри.

Нікітюк просто переробила пісню співачки “Только этого мало” – зробила українською мовою і переробила слова. Вийшла радісна ода визволенню Херсона і водночас захопливий приспів: “Тільки, тільки, тільки українцям й цього мало”.

От і дочекалася схвальних відгуків:

“Неймовірна!”

“Дуже стильно!”

Оля Полякова розхвилювалася і вилаялася

Були й зауваження, що слово “відібрали” звучить некоректно стосовно Херсона, оскільки ми його просто повернули. Траплялися дописи типу:

“Українцям це мало! Нам треба більше пісень!”

Стало зрозуміло, що розпочавши, Леся на цьому не зупиниться. Напевно, й Оля Полякова уважно вивчила виступ колеги і відгуки на нього.

Зокрема, зірку зачепив ось цей:

“Пєсня Агонь!!! Конкуренція для Полякової”.

Тому Оля вирішила підначити подружку-білявку словами:

“Ти співаєш, я так розумію? – саркастично висловилася королева ночі, не витримала і визвірилася, – на мою територію лізеш, коза?!”

До речі, це не перші спроби голосу для Леді Ле. Вона вже раніше викладала в мережу переробки пісень “Сіла птаха”, “Блакитні очі” й інші композиції. А її дует із Гігою “Цей сон” набрав понад 5 млн. переглядів за 5 місяців.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.