Метелики-одноденки жіночого тріо “ВІА Гра”: найкоротша кар’єра Лободи, Діпомулос, Романовської

Дівчата, яким пощастило втиснутися в основний склад "ВІА Гри", потім дуже гордяться цією обставиною, називаючи себе ексвіагрівками. Але якщо переглянути статистику гурту, виявляється, що деякі з них перебували під крилом Костянтина Меладзе всього декілька місяців.

Світлана Лобода: 4 місяці

До “ВІА Гри” на дівчину ніхто особливої уваги не звертав. Мешканка Ірпеня співала у «Капучино» і «Кетч», називаючи себе Alisiya Gorn. А в травні 2004 пройшла кастинг у відоме тріо. Та невдовзі покинула гурт. Надалі говорила, що нібито продюсер визнав, що вона – готова артистка і не потребує колективу.

Лобода дуже швидко розпрощалася з дівчатами з ВІА Гри

В принципі, так і сталося. Світлана взяла собі псевдонім Loboda, під яким успішно виступає і понині. Щоправда, не на теренах рідної країни, а сусідньої, де її додатково запрошують брати участь у різноманітних шоу.

Ольга Романовська: 12 місяців

Ольга Корягіна родом із Миколаєва. До “ВІА Гри” приєдналася у 20-річному віці. До цього трішки співала і була моделлю. Дівчина прийшла на заміну Наді Грановської, яка частенько полишала групу, а потім поверталася знову. Всупереч тому, що студентка виграла кастинг, на її місце взяли донеччанку Христину Коц-Готліб. Та за 3 місяці продюсери зрозуміли свою помилку, і повернули Романовську.

Романовська не збиралася покидати дівочий гурт, але завагітніла

Коли співачка відчула, що носить під серцем дитинку, продовжувати співпрацю стало неможливим. Вона пішла з колективу рівно через рік у квітні 2007. У 2016-му Ольга почала співати в гурті Queens, але й там не протрималася більше року.

Санта Дімопулос: 18 місяців

При народженні донька українки і ассирійця отримала ім’я Хрисанті. У дитинстві Санта займалася танцями. Згодом стала культуристкою, моделлю і врешті співачкою. Дуже недовго Дімопулос співала в гурті “Сьоме небо”. Згодом втрапила на проєкт “Фабрика зірок-3”.

Санта Дімопулос зі своїми ідеальними формами ненадовго прикрасила ВІА Гру

А вже за 2 роки вигиналася у непристойно відкритих нарядах під хіти Кості Меладзе. Вона посіла місце Надії Мейхер, яка пішла у декретну відпустку. Напевно, Санта хотіла змусити Андрія Джеджулу кусати лікті після їхнього розставання, тому й опинилася у дівочому гурті. Побачити чорнявку можна у кліпі “Алло, мам”.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.