Колишня наречена Володимира Кличка обрала екс-бойфренда замість доньки і боксера: як виглядає чоловік

Гейден Панеттьєр, з якою у Володимира Кличка був тривалий роман, застали за спілкуванням із Брайаном Гікерсоном. Усе було б нічого, якби торік зірка не зверталася в суд із проханням захистити її від бойфренда, що надто багато розмахує кулаками.

Довгих 9 років боксер і актриса були разом. За цей час встигли посваритися і розлучитися, а потім помиритися і навіть народити дитину. Та влітку 2019 року надійшло офіційне підтвердження, що Кличко і Гейден більше не пара. Донечку Каю Євдокію Кличко нині виховують батьки татуся дівчинки.

Гейден Панеттьєр вибачила колишьому всі образи

Відтоді Панеттьєр час від часу бачили з різними чоловіками – зірковими і нікому незнайомими. Більш-менш тривалі стосунки зав’язалися у Дюймовочки зростом усього 1,53 м з Брайаном Гікерсоном. Та ніхто в цій парі не збирався стримувати емоцій. Вони постійно сварилися, а в особливо складних моментах доводилося втручатися поліції, щоб навести лад між закоханими.

Хто кого любить, той того й чубить

У 2019 році закохані сварилися з застосуванням фізичної сили, перебуваючи в будинку в Лос-Анджелесі, і копи рознімали їх. За 2 роки знову відбулося рукоприкладство, і Гейден звернулася до суду, поскаржившись на домашнє насилля з боку співмешканця. Чоловіка тоді ув’язнили на 45 днів, і він поклявся більше не мати справ з голлівудською зіркою.

Гейден Панеттьєр зустрілися з Брайаном Гікерсоном у суді

Та, як бачимо, порушив своє слово. Вони зустрілися в аеропорті, швидше за все, випадково, але не відмовили собі у задоволенні поспілкуватися на фудкорті, де заразом і перекусили. Зірка “Крику” мило бесідувала з насильником, напевно, забувши, як він її не лише лупцював, але й кусав. Останньою краплею в їхніх стосунках стала бійка, влаштована в готелі. Невже обом не вистачає адреналіну і хочеться повторити все знову?!

Не треба чекати адекватності від жінки, яка з 15-років наркотично і алкогольно залежна. Саме через ці жіночі слабкості не зміг терпіти кохану Володимир і забрав доньку до Києва. Щоправда, згодом Панеттьєр отямилася. Коли у неї відмовила печінка, довелося розпочати боротьбу з залежністю і призвичаїтися до здорового способу життя. Але шкідливі речовини, напевно, вплинули на психіку знаменитості, тому вона й поводиться іноді доволі неадекватно.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.