Як виглядає “класичний” образ молодої мами: дружина Андрія Бєднякова Настя Коротка показала правду

У жовтні Настя Коротка й Андрій Бєдняков стали батьками вдруге. За 2 тижні вони оголосили ім'я немовляти, а через місяць жінка стала скаржитися на тяжкі материнські проблеми.

Будні новоспеченої матусі виявилися доволі складними, якщо врахувати, що слід виховувати ще й старшу на 7 років донечку, а чоловік і хотів би допомогти, та не може – його немає поруч.

Схоже, запас сил у гумористки добігає кінця. На захопливі коментарі шанувальників, яка вона сильна жінка, Настя виклала в мережу світлини з промовистими підписами: “щасливе немовля спунькає” і “щаслива мамка в ох***ває”.

Змучена Настя Коротких змушена спати на ходу

А ще 37-річна жінка подякувала підписникам, що вірять у неї більше, ніж вона сама. Відвідувачі Інстаграму подякували, що Настя розповідає все, як є, і не прикрашає дійсність, підбадьоривши такими словами:

“Без вилизаних інстадівних фото, де матері як наче не рожали, а день в салоні краси провели”.

“Приклад для багатьох”.

“Радій, що не двійня”.

“Нічого, з третім вже легше буде”.

А куди подівся тато?

Про прихід у цей світ нової людини сповістив щасливий татусь Андрій Бєдняков. Наприкінці жовтня він виклав на сторінці в Інсті фотографію маленької дитячої ніжки спадкоємця, який щойно народився.

Ніжка справжнього козака Остапа, сина Андрія Бєднякова

Пара побралася 2014-го, коли у країні почалися перші втрати територій. А синочок з’явився на світ, коли українці мужньо звільняли власну землю і вже встигли встановити жовто-блакитний прапор над Херсоном. Телеведучий сподівається, що невдовзі наш стяг майорітиме і над нескореним Маріуполем. Недарма ж батьки назвали малятко гарним козацьким іменем Остап, чим надзвичайно порадували старшу донечку Ксеню.

До речі, ні в 2015-му, ні в 2022-му, коли Настя народжувала дітей, Бєднякова поруч не виявилося. Так склалися обставини. Він перепросив за це в мережі й назвав Настю “найкращою мамою”.

Популярне

Схожі статті

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.