Кримська татарка складе конкуренцію Осадчій: Джамала показала свої дивакуваті головні убори (ФОТО)

На відміну від Каті Осадчої, головні убори Jamala виступають не лише, як прикраси, але й сповнені глибокими сенсами і передають думки і настрій співачки, замінюючи чимало слів.

Поклик

Мініальбом співачці довелося записувати в різних частинах світу. Головним гаслом було: “Боротися. Рятувати. Любити”. Тут можна почути звуки національних кримськотатарських інструментів, а ще народні співи і слова Симоненка. Для обкладинки зірка обрала дивний головний убір з цікавим поєднанням національних елементів. У підписників Інстаграм-сторінки прослуховування цих чотирьох пісень викликало асоціації з промінчиком світла, що пробивається після довгої і темної ночі.

Жовта стрічка

У цій кудлатій шапці Джа підтримала проєкт #ЖовтаСтрічка, що координує рух спротиву на окупованих ворогом територіях України. Кожен на своєму місці робить усе можливе, аби вибороти довгоочікувану свободу.

Амстердам

На концерті в Амстердамі Джамала вбралася в убір, який було зроблено для альбому. Тут зірка зустрілася з багатьма людьми, яких пам’ятає ще по “Євробаченню”. Всі вони чудово розуміли, що відбувається, і висловили підтримку активній борчині.

Карпати

У липні 2021 року Джамала побувала в Карпатах, сповнившись гуцульським колоритом. Тоді видавалося, що нічого особливого не відбувалося. Але річниця подорожі у липні 2022 року з її Харковом, Оленівкою, Часовим Яром, Вінницею довів, якими всі ми колись були щасливими.

Польща

Під час Гала-концерту Джамала вдягла на голову шапочку, що поєднала в собі українські і кримськотатарські мотиви. Як завше, її виступ стосувався перемоги зла над добром, а вбрання дуже промовисто це підтверджувало. Коли Джа співала We Are The Champions, на очах багатьох присутніх блищали сльози.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.