Ти велика, я малий: різниця у зрості подружніх пар Осадчої і Горбунова, Монатіка і Демічевої, Цекала і Ервін

Звична справа, коли чоловік хоча б на кілька сантиметрів вищий за жінку. Тоді вона може і на підбори стати без проблем. Але серед зіркового бомонду трапляються і протилежні випадки, коли дружини на голову вищі за своїх обранців.

Олександр Цекало – 167 см, Дарина Ервін – 173 см

Цекалу не звикати до високих жінок. Друга дружина Лоліта теж була набагато вища за нього. Тепер успішний продюсер одружився вчетверте. Дарина аж на 6 см перевищує свого чоловіка. Та здається, обоє не комплексують із цього приводу.

Четверта дружина Олександра Цекала така з висока брюнетка, як і Лоліта

Молодята відгуляли гучне весілля за мільйон рублів і відбули у кругосвітню подорож. Допоки подорожували, вирішили, що найкомфортніше парі буде в Америці. Тож поки що зупинилися там. Чоловік художниці дістався хоч і маленький, але не жадненький.

Дмитро Монатік 164 см, Ірина Демічева – 169 см

Різниця у рості довгий час відлякувала Діму від Іри, хоча знав її ще по життю в Луцьку. Молодик усе підшукував собі пару, щоб була невисока. Та згодом втямив, що треба робити вибір не за зростом, а до душі.

Монатік підбирав пару до душі, а не за зростом

Разом з Іриною вони поїхали до Києва працювати. Монатік довго і безрезультатно штурмував різні талант-шоу, та всюди чув відмову і слова про повну відсутність творчого потенціалу. Та він не здавався. І таки досяг слави. А Ірина була завжди поруч і підтримувала. Тепер вона виступає продюсером співака. Пара виховує двох синів.

Катя Осадча – 180 см, Юрій Горбунов – 168 см

Якщо уважно переглянути весільні світлини Каті з першим чоловіком Олегом, то видно неозброєним оком, що наречена значно вища. Другий шлюб із колегою по каналу “1+1” теж виявився нерівним у плані зросту. Осадча вища за Горбунова на цілих 12 см. І при цьому жінка не соромиться вбиратися у взуття на підборах під час виходу на сцену.

Катя Осадча довго не приймала залицянь Юрія Горбунова через різницю в зрості

Юрій давно запримітив струнку красуню, але дівчина довго не звертала уваги на його залицяння, сприймаючи виключно як колегу. Але шоумен не втрачав надії і врешті добився свого – вони одружилися і народили двох синочків.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.