Потап кожні 5 років змінює статус холостяка на одруженого: скільки залишилося до розлучення з Каменських

41-річний репер весь час дивує фанатів непостійністю. То дует із Настею розпустив, то "Время и стекло" розігнав. В особистому житті – те ж саме. Не може чоловік жити у стабільності.

Якщо уважно передивитися біографію шоумена, вимальовується міфічна цифра 5, що впливає на особисте життя Олексія Потапенка. Так, чоловік 1999 року одружився з Іриною Горовою, а рівно за 15 років (тричі по п’ять) оформив розлучення.

Наступні 5 років Потап провів у статусі холостяка, а в 2019 році йому набридло бути самотнім, і він одружився з партнеркою по дуету Настею Каменських. Якщо так піде і далі, то жити зірковому подружжю разом залишилося не так і багато.

Перша дружина

Шлюб із Потапом для Ірини Горової не перший у житті. Вона вже мала чоловіка і встигла народити доньку Настю. Вперше вона стала нареченою у 16 років. Її обранцем був музикант Юрій Горовий. Після розлучення з Потапом пара разом виховує спільного сина. У загальному заліку жінка була заміжня 20 років, тож тепер насолоджується свободою і виходити заміж утретє не планує.

Ірина Горова показала дорослого сина Андрія, який її переріс
Ірина Горова з Потапом прожили у шлюбі 15 років

За сумісного життя з Олексієм пара створила продюсерський центр Mozgi Entertainment. Вони не стали змішувати особисте з професійним, і продовжили спільну роботу після розлучення, ініціатором якого став саме чоловік.

Настя Каменських

Новина про одруження брюнетки з Потапом надзвичайно спантеличила широкий загал, адже пара в усіх інтерв’ю розповідала про взаємну неприязнь. Вони навіть коли познайомилися, один одному не сподобалися. А за 10 років існування дуету частенько сварилися так, що їздили на гастролі окремо і селилися в різних готелях, зустрічаючись виключно на сцені.

Потап і Настя Каменських ще не дійшли до першої кризової п’ятирічки

Це не стало на заваді одруженню пари в 2019 році. Перші критичні 5 років минають у 2024 році. Скільки таких п’ятірок доля визначила для подружжя, дізнаємося згодом.

Популярне

Схожі статті

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.