Надя Дорофєєва показала, як виглядає після двох днів без душу: Кацурін до такого готовий не був

Зараз українці змушені пристосовуватись до нових реалій – жити без електроенергії, води та тепла. Зірки шоу-бізнесу не виключення. Як знаменитості пристосовуються до складних часів, дивіться далі в матеріалі.

Співачка Надя Дорофєєва постаралася передати настрій українців під час повного блекауту в країні та відсутності води і мобільного зв’язку.

У такий складний час артистка вирішила хоч трішки розрадити прихильників і зробила жартівливий пост в своєму Інстаграм-блозі. Надя опублікувала фото, на якому вона позує у білому корсеті і штанах і широко посміхається. Співачка випромінює повну безтурботність на фото.

Муд (настрій – прим. ред.) українців, коли два дні не милися, 56 годин без світла, інтернет не ловить

, – підписала фото Дорофєєва.

Жарт співачки оцінили її прихильники. Ось, що написали користувачі Мережі в коментарях:

  • “Аби не з руснею жити, а це все дрібниці”;
  • “Тому що віримо в ЗСУ, і нема чого нюні розпускати, бо хоч без світла, та в теплі, хоч без інтернету, але під захистом який з кожним днем лише міцнішає”;
  • “Без води і світла ми, а немита все одно росія”;
  • “На жаль такі реалії нашого сьогодення, але нічого – ми все стерпим та подолаємо усі негаразди адже незламні”;
  • “Ага, авжеж, далеко не кожна українка так файно буде виглядати, коли 2 дні не милася та волосся не вкладала”;

Нагадаємо, в березні цього року Надя Дорофєєва шокувала публіку новиною про розлучення з Володимиром Дантесом, з яким співачка була у шлюбі 7 років. За словами колишнього подружжя до цього рішення вони йшли не один місяць і рішення розлучитись прийняли ще до початку війни.

Втім причиною розлучення стало й нове кохання Наді Дорофєєвої. Співачка закрутила роман із другом сім’ї ресторатором Михайлом Кацуріним. Таким чином розійшлись не лише Вова і Надя і подружжя Кацуріних, які мають двох маленьких дітей.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.