Глядачі втратять дар мови, дізнавшись реальний вік Фродо з “Володаря перснів”: скільки років Елайджа Вуду

Глядачі запам'ятали американського актора за роллю в культовому фільмі "Володар перснів", у якій він виглядав дуже і дуже молодо. Скільки ж насправді знаменитості років?

Відомий американський актор підкорив глядачів з першого погляду. На телеекранах знаменитість здобув найбільше визнання завдяки ролі Фродо у “Володарі перснів”. На момент знімання першої частини серії фільмів акторові було всього 20 років, але час пройшов, Елайджа Вуд встигнув знятись в інших успішних картинах та подорослішати. Скільки американцю років зараз та чим може здивувати його фільмографія?

Цікаві факти з біографії Елайджі Вуда

  • Цього січня знаменитість відсвяткував свій 41 день народження – Елайджа Вуд народився 28 січня 1981 року в американському штаті Айова. Його зріст складає 168 сантиметрів, а в сім’ї, окрім Елайджі, є ще дві дитини.
  • Вперше актор з’явився на телеекранах у віці 8 років. 1989 року хлопчик пройшов кастинг на епізодичну роль до фільму “Назад у майбутнє 2”. Тоді ще ніхто навіть не здогадувався, що він стане відомим та талановитим актором.
Елайджа Вуд у ролі Фродо
Елайджа Вуд у ролі Фродо
  • Через рік хлопчина знову зіграв у фільмі – тоді йому було вже 9 років, а кіноексперти вперше звернули увагу на таку молоду зірку. Більш того, саме після знімання у фільмі “Авалон” Елайджу Вуда визнали найталановитішим актором його віку за всю історію Голлівуду.
  • Втім, актором знаменитість мріяв стати не завжди. До того, як американець у дитинстві з’ясував, що полюбляє займатись акторською діяльністю, він хотів стати секретним агентом.
  • Захоплюється Елайджа Вуд не лише кінематографом, а й музикою. У колекції відомого актора понад тисяча музичних дисків різного жанру. До того ж він професійно займається вокалом та вміє дуже гарно грати на фортепіано.

Які фільми з Елайджею Вуду варто подивитись?

“Крижаний вітер” 1997 року розповідає про сімейні проблеми. У фільмі американець зіграв підлітка, у родині якого відбувається справжня драма. У цьому фільмі епізод з Елайджею Вудом визнали найреалістичнішим зображенням зніяковілості під час підліткового дорослішання.

Елайджа Вуд у фільмі "Звір у його голові"
Елайджа Вуд у фільмі “Звір у його голові”

“Звір у його голові” 2021 року. Сюжет цього фільму взятий з реального життя – він розповідає про розмови аналітика ФБР з серійним вбивцею Тедом Банді. Кінострічку вважають наймоторошнішою розповіддю про серійних вбивць після фільму “Мовчання ягнят”.

“Урочистий фінал” 2013 року варто подивитись хоча б заради того, аби помилуватись ідеальною акторською грою відомого актора. Елайджа Вуд зміг передати весь спектр емоцій людини, якій погрожують вбивством.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.