Вже не ягідки: Лобода, Фреймут, Брежнєва та інші зіркові красуні, яким в цьому році стукнуло 40 років

Важко повірити, що цим зірковим красуням вже виповнилось 40 років, адже їх досі вважають одними з найкрасивіших і найбажаніших жінок України.

Героїні сьогоднішньої добірки в цьому році відсвяткували 40-річчя. В це важко повірити, адже вони досі виглядають молодо, свіжо і набагато молодше свого віку.

Світлана Лобода

Лобода в міні-шортах похвалилася розтяжкою
Зіркові красуні, яким в цьому році стукнуло 40 років: Світлана Лобода

Українська співачка Світлана Лобода відсвяткувала ювілей 18 жовтня. В цьому році артистка не влаштовувала гучне святкування, але зробила гідний вчинок. В честь свого дня народження Лобода пожертвувала 1 мільйон гривень на відновлення пошкоджених через війну будинків в Ірпені.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва має одну старшу сестру і двох менших
Зіркові красуні, яким в цьому році стукнуло 40 років: Віра Брежнєва

Ще одна екс-віагрянка Віра Брежнєва відсвяткувала своє 40-річчя 3-го лютого. Дивлячись на Віру, важко повірити в її вік. Співачка виглядає набагато молодше свого віку, має струнку, підтягнуту фігуру, а на її обличчі зовсім немає зморшок.

Ольга Фреймут

Директорка школи Леді Ольга Фреймут погано виховала доньку
Зіркові красуні, яким в цьому році стукнуло 40 років: Ольга Фреймут

Головний ревізор країни Ольга Фреймут відсвяткувала ювілей теж у лютому. У свої 40 років телеведуча вже втомилася від зйомок і проектів, тож на цьому етапі обрала для себе батьківство і сім’ю. Зараз Ольга заміжня за головним продюсером “Нового каналу” Володимиром Локотко і виховує двох маленьких дітей: 6-річного сина Валерія і 5-річну Євдокію. Також у Ольги є 16-річна донька Злата від перших стосунків. Дівчина зараз живе і навчається в США.

Надія Мейхер

Надія Мейхер ошелешила новим знімком
Зіркові красуні, яким в цьому році стукнуло 40 років: Надія Мейхер

Колишня учасниця гурту “Віа Гра” Надія Мейхер відсвяткувала 40-річчя 10 квітня. Після виходу з дівочого тріо “Віа Гра” Надія так і не змогла побудувати успішну сольну кар’єру, хоча має сильний голос і харизму. Втім, зараз зірка займається власним бізнесом. Надія останні 6 років являється дизайнеркою одягу. Артистка сама розробляє моделі жіночого одягу під брендом Meiher by Meiher. В основному це жіночні сукні, які підкреслюють фігуру і стильні ділові костюми.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.