Татусі-одинаки: знамениті чоловіки, які самі виховують дітей – Володимир Кличко, Вірастюк, Лазарєв та інші

Статистика говорить, що серед неповних сімей 84% саме сім'ї з матерями-одиночками. Однак є й випадки, коли дитину виховує один батько. Такі приклади є й в українському шоу-бізнесі.

Герої сьогоднішньої статті виховують дітей самі через життєві обставини. У багатьох вони трагічні.

Володимир Кличко

Володимир Кличко з донькою на святі
Знамениті чоловіки, які самі виховують дітей: Володимир Кличко

Український боксер Володимир Кличко один виховує доньку Кайю-Євдокію. Дівчинка з’явилася на світ, коли Володимир був у стосунках з американською акторкою Хайден Панеттьєр. Вони прожили декілька років у цивільному шлюбі, втім так і не одружились. Після розставання Володимира і Хайден їхня спільна донька залишилася жити з батьком в Україні. Американська акторка час від часу приїжджає в Україну і навідує доньку.

Василь Вірастюк

Знамениті чоловіки, які самі виховують дітей: Василь Вірастюк

Український богатир Василь Вірастюк став батьком-одинаком через трагічні обставини. Його дружина Світлана загинула на гірськолижному курорті: її накрило сніговою лавиною. На той момент їхньом сину Адаму було всього 3 роки. Василь сам ростив і виховував сина.

Сергій Лазарєв

Сергей Лазарев и его наследники
Знамениті чоловіки, які самі виховують дітей: Сергій Лазарєв

Російський співак Сергій Лазарєв вже двічі батько. Втім, чоловік не має дружини і коханої жінки, а дітей йому народила сурогатна матір. Старшому синові Сергія Микиті зараз 8 років, а донечці Анні – 3 роки. Чоловік дуже любить своїх дітей, адже поява їх на світ була добре обдумана і спланована.

Дмитро Шепелєв

Сестра Фриске рассказала, как Шепелев издевался над Жанной во время беременности
Знамениті чоловіки, які самі виховують дітей: Дмитро Шепелєв

Телеведучий Дмитро Шепелєв став батьком-одинаком, коли його синові було 2 роки. Тоді мати хлопчика співачка Жанна Фріске померла від важкої онкологічної хвороби. Зараз хлопчику на ім’я Платон 8 років і нещодавно у нього з’явився братик. Нова кохана Дмитра Шепелєва народила йому сина, якого назвали Тихоном.

Філіп Кіркоров

Киркоров и его дети
Знамениті чоловіки, які самі виховують дітей: Філіп Кіркоров

Відомий російський співак Філіп Кіркоров не став батьком, перебуваючи в шлюбі, тож знайшов для себе інший вихід. Чоловік скористався послугами сурогатного материнства. Таким чином у 2011 році він став батьком дівчинки Алли-Вікторії, а вже через рік у нього народився син Мартін.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.