Чим займаються всі переможці “МастерШеф” після проєкту: Ліза Глінська, Женя Клопотенко, Оля Мартиновська, Пава

Кулінарне шоу "МастерШеф" на телеканалі СТБ дивляться мільйони українців. Дізнайтеся, хто з переможців кардинально змінив своє життя після перемоги.

Ліза Глінська

Переможниця “МастерШеф-2” Ліза Глінська показала себе дуже здатною в кондитерському мистецстві, яким вона продовжує займатися всі ці роки. У Єлизавети є власна школа, вона бере участь у різноманітних чемпіонатах як суддя, також Ліза кілька сезонів була суддею “МастерШеф”, кухня якого відкрила їй шлях в нове життя.

Як склалося життя Лізи Глінської після перемоги в МастерШеф
Як склалося життя Лізи Глінської після перемоги в МастерШеф

Зараз Глінська пише кулінарні книги, активно розвиває Інстаграм-Блог, веде Ютуб-канал і розповідає, що українцям можна приготувати в такі складні часи.

Ольга Мартиновська

В 3 сезоні аматорів перемогла Ольга Мартиновська, яка побудувала серйозну кар’єру в кулінарії, вона працювала шефом на кухні ресторану в Парижі, відкрила кулінарну академію, разом з Володимиром Ярославським випустила книгу рецептів і стала однією з найулюбленіших глядачами суддів “МастерШеф”. Зараз Оля судить учасників в “Битві сезонів”, а також вона займає місце в “Професіоналах”.

Як склалося життя Ольги Мартиновської після перемоги в МастерШеф
Як склалося життя Ольги Мартиновської після перемоги в МастерШеф

Євген Клопотенко

Після випуску з французької престижної школи кулінарії “Le Cordon Bleu”, куди він потрапив завдяки перемозі в “МастерШеф-5”, Женя Клопотенко зайнявся прославлянням української кухні в світі, офіційно зробив борщ національною українською стравою і бореться за честь України під час війни на своєму кулінарному фронті. В нього є кілька ресторанів, з яких він також зробив пункти незламності для українців.

Як склалося життя Євгена Клопотенка після перемоги в МастерШеф
Як склалося життя Євгена Клопотенка після перемоги в МастерШеф

Пава

Вадим Бжезинський, якого знають більше як Паву, все життя мав мрію стати кухарем і йому пощастило потрапити на “МастерШеф” і в 7 сезоні перемогти. Пава зараз приймає участь в “Битві сезонів” та кожний раз вражає суддів своїми вишуканими стравами і презентаціями.

Як склалося життя Пави після перемоги в МастерШеф
Як склалося життя Пави після перемоги в МастерШеф

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.