Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової: Суперблондинка вдало вийшла заміж та одразу народила

Відома українська співачка Оля Полякова на світські заходи з офіційним чоловіком не виходить, але він у неї є. В нашій статті читайте про нього та дивіться, як він виглядає.

Оля Полякова – головна блондинка української естради. Її популярності позаздрять багато молодих артистів, але її шлях до слави був довгим. Щаслива випадковість познайомила її з бізнесменом Вадимом Буряковським, який на той момент був дуже успішним і багатим та влаштовував вечірку на свій день народження, замовивши розважати гостей співачку. Нею виявилася Оля Полякова, яка зразу сподобалася імениннику, тому він часу не став тягнути і знайшов номер красуні та вже скоро їй подзвонив.

Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової
Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової

В той час у Вадима була інша дружина, але дітей в сім’ї не було, а почуття до Полякової він не зміг стримати. Сама співачка в інтерв’ю зізнавалася, що спочатку стала коханкою свого чоловіка і знала про це, але він довго не розтягував цю драму та любовний трикутник і розірвав його, обравши Олю.

Між ними суттєва різниця у віці, але вона не заважає їм бути щасливими один з одним і берегти сім’ю, яку вони створили. В рік весілля у пари народилася старша дочка Марія. Весілля було як у казці – коханий зробив для Полякової все як вона хотіла, оскільки мав таку фінансову можливість. Він же фінансував її творчість в самому початку, коли Оля ще не здобула популярність і тільки намагалася пробитися на сцену.

Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової

Поступово через деякі причини бізнес Вадима просів і він покинув список мільйонерів. На той момент Полякова вже була відомою і стала головною годувальницею в родині.

Знаменитість розповідала, що у відносинах у них були дуже бурхливі періоди, а також були думки про розлучення, але як тільки до цього доходить і встає питання поділу майна, Вадим без сумнівів каже, що все залишить Олі, після чого вона остигає і розуміє, який у неї чудовий чоловік і як вона його кохає та цінує.

Також у пари є молодша дочка Аліса. Зараз дівчата вчаться у Великобританії – Маша у музичному вузі, а Аліса у школі-інтернаті.

Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової
Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.