Таїсія Повалій виглядає на 25 — шанувальників шокувала нова фотографія співачки (ФОТО)

Співачка Таїсія Повалій поділилася новою фотографією у своєму особистому блозі. Підписники артистки були шоковані її помолоділим зовнішнім виглядом.

55-річна співачка Таїсія Повалій вже давним-давно на “ти” з сучасними гаджетами і соціальними мережами.

Вона регулярно радує своїх шанувальників в Instagram новими фотографіями та архівними відео з концертів.

Один з останніх знімків артистки приємно шокував її фанатів. На фотографії Таїсія Повалій сидить у своєму будинку серед букетів конвалій і бузку. У підписі співачка написала: “Хочеться розквітати разом із зеленню”.

Але те, що дійсно здивувало підписників — зовнішній вигляд Таїсії Миколаївни. У свої 55 вона виглядає не старше 30 років.

Шкіра підтягнута, очі блищать, а посмішка світиться щирістю. Такий знімок не міг не отримати сотні позитивних коментарів від шанувальників творчості Повалій.

“Ви, Таечка, і так — Унікальний квітка природи! Але як то кажуть — немає межі досконалості! Тому, квітніть і пахніть Любов’ю, Щастям, соком життя!” — пишуть фанати під знімком.

Відповіді на питання: це все фотоефекти чи Повалій відвідувала пластичного хірурга — немає. Сама співачка завжди заперечувала, що коли-небудь відвідувала кабінети хірургів.

Таисия Повалий: до и после
Таїсія Повалій: до і після

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.